Vegetar-tarteletter med selleriknold i fine skiver, ærter og masser af urter

8 personer

Hurtige vegetariske tarteletter, der smager skønt som forret, på brunchbuffetten eller til familiefrokosten.

Sådan gør du

Hæld kogende vand på de frosne ærter og stil dem til side.

Rens selleriknolden for jord og skidt og skær den i papirstynde skiver på et mandolinjern.

Skær dem i 3-4 cm høje skiver, der passer til tarteletters indvendige højde.

Blend ricotta med ærter og citronsaft og lidt salt.

Placer selleriskiverne som en blomst indvendigt i tarteletten og fyld ud med ærtecremen.

Pynt med brøndkarse og server.

Ingredienser

  • 1 pakke tarteletter fra Karen Volf
  • ½ selleriknold
  • 100 g frosne ærter
  • ½ bæger ricotta
  • Saft fra en 1 citron
  • Evt. brøndkarse til pynt

Produkter i opskriften