Vegetar-tarteletter med selleriknold i fine skiver, ærter og masser af urter

Hurtige vegetariske tarteletter, der smager skønt som forret, på brunchbuffetten eller til familiefrokosten.

Du skal bruge (til 8 personer)

  • 1 pakke Luksus tarteletter fra Karen Volf
  • ½ selleriknold
  • 100 g frosne ærter
  • ½ bæger ricotta
  • Saft fra en 1 citron
  • Evt. brøndkarse til pynt

Sådan gør du

Hæld kogende vand på de frosne ærter og stil dem til side.

Rens selleriknolden for jord og skidt og skær den i papirstynde skiver på et mandolinjern.

Skær dem i 3-4 cm høje skiver, der passer til tarteletters indvendige højde.

Blend ricotta med ærter og citronsaft og lidt salt.

Placer selleriskiverne som en blomst indvendigt i tarteletten og fyld ud med ærtecremen.

Pynt med brøndkarse og server.

Kurv