Ingredienser
- 20 Karen Volf Vaniljekranse
- 3 pasteuriserede æggehvider
- 100 g hvidt sukker
- 1 knivspids vaniljepulver
- 1 tsk. instant kaffe
- Frysetørrede hindbær eller glimmerdrys
De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, og som tager ingen tid at lave.
Kom sukkeret op i et ildfast fad beklædt med bagepapir og stil i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Pisk æggehviderne, vaniljepulver, instantkaffe og sukker i en røreskål ved høj hastighed, til de er stive, men ikke bomuldsagtige i overfladen. Det tager alt mellem 5 og 10 minutter, afhængig af din røremaskine.
Fordel imens vaniljekransene på en bageplade beklædt med bagepapir og stil til side.
Kom marengsmassen op i en sprøjtepose og sprøjt marengsmassen til fine toppe på vaniljekransene.
Pynt med frysetørrede hindbær eller guldstøv og servér.
De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, [...]
Se opskriftCheesecake er den ultimative forkælelse, og denne skønne sag skal nok bringe glæde rundt om [...]
Se opskriftOpgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det [...]
Se opskriftIngen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]
Se opskriftIngen jul uden æbleskiver! Vi har bagt æbleskiverne for dig, så du kan koncentrere dig [...]
Se opskriftDen gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, [...]
Se opskrift