Vaniljekranse med mocca-marengscreme

20 stk.

De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, og som tager ingen tid at lave.

Sådan gør du

Kom sukkeret op i et ildfast fad beklædt med bagepapir og stil i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Pisk æggehviderne, vaniljepulver, instantkaffe og sukker i en røreskål ved høj hastighed, til de er stive, men ikke bomuldsagtige i overfladen. Det tager alt mellem 5 og 10 minutter, afhængig af din røremaskine.

Fordel imens vaniljekransene på en bageplade beklædt med bagepapir og stil til side.

Kom marengsmassen op i en sprøjtepose og sprøjt marengsmassen til fine toppe på vaniljekransene.

Pynt med frysetørrede hindbær eller guldstøv og servér.

Ingredienser

  • 20 Karen Volf Vaniljekranse
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 100 g hvidt sukker
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 tsk. instant kaffe
  • Frysetørrede hindbær eller glimmerdrys

Produkter i opskriften