Vaniljekranse med mocca-marengscreme

De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, og som tager ingen tid at lave.

Du skal bruge

  • 20 Karen Volf Vaniljekranse
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 100 g hvidt sukker
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 tsk. instant kaffe
  • Frysetørrede hindbær eller glimmerdrys

Sådan gør du

Kom sukkeret op i et ildfast fad beklædt med bagepapir og stil i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Pisk æggehviderne, vaniljepulver, instantkaffe og sukker i en røreskål ved høj hastighed, til de er stive, men ikke bomuldsagtige i overfladen. Det tager alt mellem 5 og 10 minutter, afhængig af din røremaskine.

Fordel imens vaniljekransene på en bageplade beklædt med bagepapir og stil til side.

Kom marengsmassen op i en sprøjtepose og sprøjt marengsmassen til fine toppe på vaniljekransene.

Pynt med frysetørrede hindbær eller guldstøv og servér.

Kurv