Vaniljekranse med mocca-marengscreme

De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, og som tager ingen tid at lave.

Du skal bruge

  • 20 Karen Volf Vaniljekranse
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 100 g hvidt sukker
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 1 tsk. instant kaffe
  • Frysetørrede hindbær eller glimmerdrys

Sådan gør du

Kom sukkeret op i et ildfast fad beklædt med bagepapir og stil i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Pisk æggehviderne, vaniljepulver, instantkaffe og sukker i en røreskål ved høj hastighed, til de er stive, men ikke bomuldsagtige i overfladen. Det tager alt mellem 5 og 10 minutter, afhængig af din røremaskine.

Fordel imens vaniljekransene på en bageplade beklædt med bagepapir og stil til side.

Kom marengsmassen op i en sprøjtepose og sprøjt marengsmassen til fine toppe på vaniljekransene.

Pynt med frysetørrede hindbær eller guldstøv og servér.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk