Tiramisulagkage

1 kage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem dessert.

Sådan gør du

Riv skallen af appelsinen og stil til side.

Pisk æggeblommer og sukker let og luftig. Tilsæt mascarpone og rør ud.
Tilsæt fløde og pisk til en luftig masse – det tager tid. Vend appelsinskal heri.

Tag lagkagebundene ud af emballagen og fordel en tredjedel af cremen på den første. Placer 8 makroner i en cirkel på lagkagebunden.

Læg en den næste lagkagebund på, pres let ned og gentag processen.

Læg den sidste lagkagebund på og fordel et tyndt lag creme på toppen af kagen samt på siderne.

Stil kagen koldt og lad den trække 2-6 timer inden servering.

Kom kakaoen op i en si og drys ny et lag kakao på toppen og siden af kagen.

Ingredienser

  • 1 pakke Karen Volf Choko Lagkagebunde
  • 1 bøtte mascarpone
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk. sukker
  • 4 spsk. kakao
  • 2 dl piskefløde
  • 1 økologisk appelsin, skal heraf
  • 16 Karen Volf Makroner

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift