Ingredienser
- 1 pakke Karen Volf Choko Lagkagebunde
- 1 bøtte mascarpone
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 4 spsk. sukker
- 4 spsk. kakao
- 2 dl piskefløde
- 1 økologisk appelsin, skal heraf
- 16 Karen Volf Makroner
Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem dessert.
Riv skallen af appelsinen og stil til side.
Pisk æggeblommer og sukker let og luftig. Tilsæt mascarpone og rør ud.
Tilsæt fløde og pisk til en luftig masse – det tager tid. Vend appelsinskal heri.
Tag lagkagebundene ud af emballagen og fordel en tredjedel af cremen på den første. Placer 8 makroner i en cirkel på lagkagebunden.
Læg en den næste lagkagebund på, pres let ned og gentag processen.
Læg den sidste lagkagebund på og fordel et tyndt lag creme på toppen af kagen samt på siderne.
Stil kagen koldt og lad den trække 2-6 timer inden servering.
Kom kakaoen op i en si og drys ny et lag kakao på toppen og siden af kagen.
Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]
Se opskriftEnkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftEn festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]
Se opskriftEn klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]
Se opskriftSådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskriftDen klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]
Se opskrift