Tiramisulagkage

1 kage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem dessert.

Sådan gør du

Riv skallen af appelsinen og stil til side.

Pisk æggeblommer og sukker let og luftig. Tilsæt mascarpone og rør ud.
Tilsæt fløde og pisk til en luftig masse – det tager tid. Vend appelsinskal heri.

Tag lagkagebundene ud af emballagen og fordel en tredjedel af cremen på den første. Placer 8 makroner i en cirkel på lagkagebunden.

Læg en den næste lagkagebund på, pres let ned og gentag processen.

Læg den sidste lagkagebund på og fordel et tyndt lag creme på toppen af kagen samt på siderne.

Stil kagen koldt og lad den trække 2-6 timer inden servering.

Kom kakaoen op i en si og drys ny et lag kakao på toppen og siden af kagen.

Ingredienser

  • 1 pakke Karen Volf Choko Lagkagebunde
  • 1 bøtte mascarpone
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk. sukker
  • 4 spsk. kakao
  • 2 dl piskefløde
  • 1 økologisk appelsin, skal heraf
  • 16 Karen Volf Makroner

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift