Tarteletter
Sprøde tarteletter har en helt særlig plads i vores kulinariske historie, og både i det moderne og autentiske køkken er der stadig god plads til festklassikeren, der kan varieres i det uendelige.
-
-
Tarteletter med sød kartoffelcreme
En nem vegetarisk forret som også gør sig godt på buffeten til julefrokosten eller familiefesten.... Læs mere -
Tarteletter med høns i asparges
Den klassiske tartelet, som du kender den fra familiefester gennem generationer. Lav den selv fra... Læs mere -
Vegetar-tarteletter med selleriknold i fine skiver, ærter og masser af urter
Hurtige vegetariske tarteletter, der smager skønt som forret, på brunchbuffetten eller til familiefrokosten. Du skal... Læs mere -
Tarteletter med creme på skyr og citron toppet med urter og rejer
En frisk og sommerlig tartelet, der smager skønt til frokost eller påskebord. Du skal bruge... Læs mere -
Tarteletter med chorizo og rosmarin
Giv festen et moderne twist med de spicy og aromatiske tarteletter med spansk chorizopølse og... Læs mere -
Tarteletter med varmrøget laks
Brug tarteletterne her som en delikat kold forret i den nordiske tradition. En smuk og... Læs mere