Tarteletter med varmrøget laks

Brug tarteletterne her som en delikat kold forret i den nordiske tradition. En smuk og lækker sommerret.

Du skal bruge

  • 1 pakke Luksus tarteletter fra Karen Volf
  • 150 g varmt røget laks
  • 1 dl cremefraiche 9%
  • ca. 1/2 dl rygeost
  • 10 radiser
  • 10 asparges
  • Salt & peber
    Pynt: Brøndkarse & fine ærter

Sådan gør du

Skyl radiserne og skær dem i skiver.
Del laksen i mindre stykker.
Hæld kogende vand over aspargesene og lade dem køle af.
Bland cremefraiche med rygeost og radiser i skiver og smag til med salt og peber. Bland forsigtigt laksen i.
Fordel laksesalaten i tarteletterne og pynt med asparges, fine ærter og brøndkarse.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk