Giv festen et moderne twist med de spicy og aromatiske tarteletter med spansk chorizopølse og duftende rosmarin.
Du skal bruge (til 10 tarteletter)
- 1 pakke Luksus Tarteletter fra Karen Volf
- 50 g smør
- 50 g mel
- 5 dl bouillon, gerne svinebouillon
- 3 tomater
- 200 g chorizo pølse
- Frisk rosmarin
- 5 skiver parmaskinke til pynt
Sådan gør du
Skyl tomaterne og skær dem i tynde både. Fjern kernerne.
Skær chorizonen i skiver, og hak bladene fra en kvist rosmarin.
Steg parmaskinken i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 5 min.
Smelt smørret i en gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under omrøring, og lad det simre i ca. 3 min. Tilsæt bouillonen og bring opbagningen i kog.
Vend chorizopølse, tomat og rosmarin samt salt og peber i. Kog stuvningen ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min.
Bræk parmaskinken over på langs.
Anret tarteletterne med fyldet og pynt med parmaskinke og en lille kvist rosmarin.