Tarteletter med chorizo og rosmarin

10 stk.

Giv festen et moderne twist med de spicy og aromatiske tarteletter med spansk chorizopølse og duftende rosmarin.

Sådan gør du

Skyl tomaterne og skær dem i tynde både. Fjern kernerne.

Skær chorizonen i skiver, og hak bladene fra en kvist rosmarin.

Steg parmaskinken i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 5 min.

Smelt smørret i en gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under omrøring, og lad det simre i ca. 3 min. Tilsæt bouillonen og bring opbagningen i kog.

Vend chorizopølse, tomat og rosmarin samt salt og peber i. Kog stuvningen ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min.

Bræk parmaskinken over på langs.

Anret tarteletterne med fyldet og pynt med parmaskinke og en lille kvist rosmarin.

Ingredienser

  • 1 pakke Luksus Tarteletter fra Karen Volf
  • 50 g smør
  • 50 g mel
  • 5 dl bouillon, gerne svinebouillon
  • 3 tomater
  • 200 g chorizo pølse
  • Frisk rosmarin
  • 5 skiver parmaskinke til pynt

Produkter i opskriften