Tarteletter med chorizo og rosmarin

Giv festen et moderne twist med de spicy og aromatiske tarteletter med spansk chorizopølse og duftende rosmarin.

Du skal bruge (til 10 tarteletter)

  • 1 pakke Luksus Tarteletter fra Karen Volf
  • 50 g smør
  • 50 g mel
  • 5 dl bouillon, gerne svinebouillon
  • 3 tomater
  • 200 g chorizo pølse
  • Frisk rosmarin
  • 5 skiver parmaskinke til pynt

Sådan gør du

Skyl tomaterne og skær dem i tynde både. Fjern kernerne.

Skær chorizonen i skiver, og hak bladene fra en kvist rosmarin.

Steg parmaskinken i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 5 min.

Smelt smørret i en gryde ved jævn varme. Tilsæt melet under omrøring, og lad det simre i ca. 3 min. Tilsæt bouillonen og bring opbagningen i kog.

Vend chorizopølse, tomat og rosmarin samt salt og peber i. Kog stuvningen ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min.

Bræk parmaskinken over på langs.

Anret tarteletterne med fyldet og pynt med parmaskinke og en lille kvist rosmarin.

Kurv