Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær.

Du skal bruge (10-12 personer)

  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 6 dl piskefløde
  • 120 g flormelis
  • 2 økologiske citroner, skal og saft heraf
  • 1 vaniljestang
  • 30 g Karen Volf Kammerjunkere
  • Hindbær
  • Husk: en brødform

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt sammen med kornene fra vaniljestangen. Tilsæt citronsaft og skal.

Pisk piskefløden i en anden skål til let skum.

Vend forsigtigt fløden i æggemassen og kom op i en brødform.

Stil brødformen på fryseren i minimum 6 timer og gerne et par dage i forvejen.

Tag parfaiten ud af fryseren tyve minutter før servering.

Knus kammerjunkerne og rens bærrene.

Kom de knuste kammerjunkere op på en tallerken og anret med en skefuld parfait og friske hindbær.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk