Ingredienser
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 6 dl piskefløde
- 120 g flormelis
- 2 økologiske citroner, skal og saft heraf
- 1 vaniljestang
- 30 g Karen Volf Kammerjunkere
- Hindbær
- Husk: en brødform
Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær.
Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt sammen med kornene fra vaniljestangen. Tilsæt citronsaft og skal.
Pisk piskefløden i en anden skål til let skum.
Vend forsigtigt fløden i æggemassen og kom op i en brødform.
Stil brødformen på fryseren i minimum 6 timer og gerne et par dage i forvejen.
Tag parfaiten ud af fryseren tyve minutter før servering.
Knus kammerjunkerne og rens bærrene.
Kom de knuste kammerjunkere op på en tallerken og anret med en skefuld parfait og friske hindbær.
Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftLet, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskriftMormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]
Se opskriftKan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]
Se opskriftEn dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskrift