Sommerparfait

10-12 personer

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær.

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt sammen med kornene fra vaniljestangen. Tilsæt citronsaft og skal.

Pisk piskefløden i en anden skål til let skum.

Vend forsigtigt fløden i æggemassen og kom op i en brødform.

Stil brødformen på fryseren i minimum 6 timer og gerne et par dage i forvejen.

Tag parfaiten ud af fryseren tyve minutter før servering.

Knus kammerjunkerne og rens bærrene.

Kom de knuste kammerjunkere op på en tallerken og anret med en skefuld parfait og friske hindbær.

Ingredienser

  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 6 dl piskefløde
  • 120 g flormelis
  • 2 økologiske citroner, skal og saft heraf
  • 1 vaniljestang
  • 30 g Karen Volf Kammerjunkere
  • Hindbær
  • Husk: en brødform

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift
Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift