Sommerparfait

10-12 personer

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær.

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt sammen med kornene fra vaniljestangen. Tilsæt citronsaft og skal.

Pisk piskefløden i en anden skål til let skum.

Vend forsigtigt fløden i æggemassen og kom op i en brødform.

Stil brødformen på fryseren i minimum 6 timer og gerne et par dage i forvejen.

Tag parfaiten ud af fryseren tyve minutter før servering.

Knus kammerjunkerne og rens bærrene.

Kom de knuste kammerjunkere op på en tallerken og anret med en skefuld parfait og friske hindbær.

Ingredienser

  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 6 dl piskefløde
  • 120 g flormelis
  • 2 økologiske citroner, skal og saft heraf
  • 1 vaniljestang
  • 30 g Karen Volf Kammerjunkere
  • Hindbær
  • Husk: en brødform

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]

Se opskrift
Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift