Ingredienser
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 6 dl piskefløde
- 120 g flormelis
- 2 økologiske citroner, skal og saft heraf
- 1 vaniljestang
- 30 g Karen Volf Kammerjunkere
- Hindbær
- Husk: en brødform
Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær.
Pisk æggeblommer og flormelis let og luftigt sammen med kornene fra vaniljestangen. Tilsæt citronsaft og skal.
Pisk piskefløden i en anden skål til let skum.
Vend forsigtigt fløden i æggemassen og kom op i en brødform.
Stil brødformen på fryseren i minimum 6 timer og gerne et par dage i forvejen.
Tag parfaiten ud af fryseren tyve minutter før servering.
Knus kammerjunkerne og rens bærrene.
Kom de knuste kammerjunkere op på en tallerken og anret med en skefuld parfait og friske hindbær.
Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftSpar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskriftSkøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftKan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]
Se opskriftLet, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskrift