Ingredienser
- Originale kammerjunkere fra Karen Volf
- 100 g mørk chokolade
- 100 g piskefløde
- 2 blade husblas
- 2 spsk. flormelis
- Frysetørrede hindbær
Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – velbekomme.
Udblød husblassen i rigeligt koldt vand
Hak chokoladen fint.
Varm fløden op i en gryde ved mellemvarme, tilsæt chokolade og flormelis og rør det ud i fløden. Tilsæt husblas.
Stil cremen koldt og lad den køle helt ned.
Kom cremen op i en sprøjtepose med lille tyl.
Læg kammerjunkerne ud på en plade og lav små toppe af creme på kammerjunkerne.
Pynt med frysetørrede hindbær.
Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftSådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskriftSmukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftEn opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]
Se opskriftEn klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]
Se opskrift