Sarah Bernhardt kager

30 stk.

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – velbekomme.

Sådan gør du

Udblød husblassen i rigeligt koldt vand

Hak chokoladen fint.

Varm fløden op i en gryde ved mellemvarme, tilsæt chokolade og flormelis og rør det ud i fløden. Tilsæt husblas.

Stil cremen koldt og lad den køle helt ned.

Kom cremen op i en sprøjtepose med lille tyl.

Læg kammerjunkerne ud på en plade og lav små toppe af creme på kammerjunkerne.

Pynt med frysetørrede hindbær.

Ingredienser

  • Originale kammerjunkere fra Karen Volf
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g piskefløde
  • 2 blade husblas
  • 2 spsk. flormelis
  • Frysetørrede hindbær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift