Sarah Bernhardt kager

30 stk.

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – velbekomme.

Sådan gør du

Udblød husblassen i rigeligt koldt vand

Hak chokoladen fint.

Varm fløden op i en gryde ved mellemvarme, tilsæt chokolade og flormelis og rør det ud i fløden. Tilsæt husblas.

Stil cremen koldt og lad den køle helt ned.

Kom cremen op i en sprøjtepose med lille tyl.

Læg kammerjunkerne ud på en plade og lav små toppe af creme på kammerjunkerne.

Pynt med frysetørrede hindbær.

Ingredienser

  • Originale kammerjunkere fra Karen Volf
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g piskefløde
  • 2 blade husblas
  • 2 spsk. flormelis
  • Frysetørrede hindbær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift
Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift
Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift