Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – velbekomme.

Du skal bruge (til 30 stk.)

  • Originale kammerjunkere fra Karen Volf
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g piskefløde
  • 2 blade husblas
  • 2 spsk. flormelis
  • Frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Udblød husblassen i rigeligt koldt vand

Hak chokoladen fint.

Varm fløden op i en gryde ved mellemvarme, tilsæt chokolade og flormelis og rør det ud i fløden. Tilsæt husblas.

Stil cremen koldt og lad den køle helt ned.

Kom cremen op i en sprøjtepose med lille tyl.

Læg kammerjunkerne ud på en plade og lav små toppe af creme på kammerjunkerne.

Pynt med frysetørrede hindbær.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk