,

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

6 personer

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.

Sådan gør du

Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.

Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.

Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 2 dl fløde
  • 6 dl minimælk
  • 2 dl sukker
  • 1 øko citron
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ mango eller anden frisk frugt
  • 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Chocolate Chip Cookie is

En helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift