Ingredienser
- 4 blade husblas
- 2 dl fløde
- 6 dl minimælk
- 2 dl sukker
- 1 øko citron
- 1 tsk. vanilje
- ½ mango eller anden frisk frugt
- 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf
En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.
Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.
Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.
Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.
Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]
Se opskriftSig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftLet, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskriftEn klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]
Se opskriftSådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskrift