,

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

6 personer

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.

Sådan gør du

Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.

Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.

Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 2 dl fløde
  • 6 dl minimælk
  • 2 dl sukker
  • 1 øko citron
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ mango eller anden frisk frugt
  • 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf

Produkter i opskriften