Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.

Til 6 personer.

Du skal bruge

  • 4 blade husblas
  • 2 dl fløde
  • 6 dl minimælk
  • 2 dl sukker
  • 1 øko citron
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ mango eller anden frisk frugt
  • 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf

Sådan gør du

Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.

Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.

Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk