Ingredienser
- 4 blade husblas
- 2 dl fløde
- 6 dl minimælk
- 2 dl sukker
- 1 øko citron
- 1 tsk. vanilje
- ½ mango eller anden frisk frugt
- 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf
En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.
Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.
Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.
Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.
Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]
Se opskriftSådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskriftDen helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskriftDet er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftNår der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]
Se opskrift