,

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

6 personer

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.

Sådan gør du

Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.

Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.

Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 2 dl fløde
  • 6 dl minimælk
  • 2 dl sukker
  • 1 øko citron
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ mango eller anden frisk frugt
  • 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift
Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift