,

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

6 personer

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne.

Sådan gør du

Kom husblassen i en stor skål med koldt vand, og stil til side.

Kom mælk, fløde, vanilje, sukker og skallen fra citronen op i en gryde. Når sukkeret er opløst, skal væsken simre i 15 minutter. Tag af blusset og lad køle lidt af. Hæld væsken igennem en sigte, og hæld nu ned i portionsforme eller glas. Dæk med husholdningsfilm, og stil på køl i minimum 3 timer og gerne natten over.

Server med knuste kammerjunkere og mango eller anden frugt efter eget valg.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 2 dl fløde
  • 6 dl minimælk
  • 2 dl sukker
  • 1 øko citron
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ mango eller anden frisk frugt
  • 100 gram kammerjunkere fra Karen Volf

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift
Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift
Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]

Se opskrift