Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd den under parasollen med dem, du holder af.

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sukkeret, bland kærnemælken heri og smag til med 1 spsk vaniljesukker og sæt på køl.

Pisk æggehviderne stive og vend 1 spsk. vaniljesukker og flormelis heri.

Server koldskålen med kammerjunkere og toppe af æggehvider.

Ingredienser

  • 200 gr Karen Volf Mini Kammerjunkere
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. sukker
  • 1 l kærnemælk
  • 2 spsk. flormelis

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift
Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]

Se opskrift