Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd den under parasollen med dem, du holder af.

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sukkeret, bland kærnemælken heri og smag til med 1 spsk vaniljesukker og sæt på køl.

Pisk æggehviderne stive og vend 1 spsk. vaniljesukker og flormelis heri.

Server koldskålen med kammerjunkere og toppe af æggehvider.

Ingredienser

  • 200 gr Karen Volf Mini Kammerjunkere
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. sukker
  • 1 l kærnemælk
  • 2 spsk. flormelis

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]

Se opskrift