Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd den under parasollen med dem, du holder af.

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sukkeret, bland kærnemælken heri og smag til med 1 spsk vaniljesukker og sæt på køl.

Pisk æggehviderne stive og vend 1 spsk. vaniljesukker og flormelis heri.

Server koldskålen med kammerjunkere og toppe af æggehvider.

Ingredienser

  • 200 gr Karen Volf Mini Kammerjunkere
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. sukker
  • 1 l kærnemælk
  • 2 spsk. flormelis

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Koldskålssmoothie med knuste kammerjunkere

Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]

Se opskrift