Mini lagkager med jordbær

4-6 personer

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men også voksne vil elske de små kager.

Sådan gør du

Skyl og skær jordbærerne i kvarte. Hak chokoladen fint. Stik bundene ud, således at man får 4 stk. små lagkagebunde ud af hver stor lagkagebund. Pisk fløden og bland den hakkede chokolade i flødeskummet. Smør 6 af de små bunde med jordbærsyltetøj. Fordel flødeskummet på de 6 bunde og læg en bund ovenpå. Pynt toppen af minilagkagerne med friske jordbær.

Ingredienser

  • 1 pakke Karen Volf Lyse Lagkagebunde
  • 200 g jordbær
  • ¼ l piskefløde
  • 100 g mørk chokolade
  • Jordbærsyltetøj

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift