Ingredienser
- 16 Karen Volf Makroner
- 1 mango
- 1 kugle syltet ingefær
- 1 stang vanilje
- ¼ l piskefløde
Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på en klassiker, som alle kan lide.
Skræl og udsten mangoerne og blend dem sammen med syltet ingefær og kornene fra vaniljestangen.
Pisk fløden.
Læg triflien i lag: Kom først to spsk. mango, dernæst 2 spsk. flødeskum i glassene. Knus makronerne let i hånden og læg dem på flødeskummet. Gentag processen til glasset er fyldt. Server straks.
Tip: Du kan skifte mango ud med hjemmerørt æblegrød eller bær.
En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]
Se opskriftEn klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]
Se opskriftEn rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]
Se opskriftEton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskriftMed inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]
Se opskrift