Mangotrifli

8 personer

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på en klassiker, som alle kan lide.

Sådan gør du

Skræl og udsten mangoerne og blend dem sammen med syltet ingefær og kornene fra vaniljestangen.

Pisk fløden.

Læg triflien i lag: Kom først to spsk. mango, dernæst 2 spsk. flødeskum i glassene. Knus makronerne let i hånden og læg dem på flødeskummet. Gentag processen til glasset er fyldt. Server straks.

Tip: Du kan skifte mango ud med hjemmerørt æblegrød eller bær.

Ingredienser

  • 16 Karen Volf Makroner
  • 1 mango
  • 1 kugle syltet ingefær
  • 1 stang vanilje
  • ¼ l piskefløde

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift