Mangotrifli

8 personer

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på en klassiker, som alle kan lide.

Sådan gør du

Skræl og udsten mangoerne og blend dem sammen med syltet ingefær og kornene fra vaniljestangen.

Pisk fløden.

Læg triflien i lag: Kom først to spsk. mango, dernæst 2 spsk. flødeskum i glassene. Knus makronerne let i hånden og læg dem på flødeskummet. Gentag processen til glasset er fyldt. Server straks.

Tip: Du kan skifte mango ud med hjemmerørt æblegrød eller bær.

Ingredienser

  • 16 Karen Volf Makroner
  • 1 mango
  • 1 kugle syltet ingefær
  • 1 stang vanilje
  • ¼ l piskefløde

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]

Se opskrift