Ingredienser
- 16 Karen Volf Makroner
- 1 mango
- 1 kugle syltet ingefær
- 1 stang vanilje
- ¼ l piskefløde
Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på en klassiker, som alle kan lide.
Skræl og udsten mangoerne og blend dem sammen med syltet ingefær og kornene fra vaniljestangen.
Pisk fløden.
Læg triflien i lag: Kom først to spsk. mango, dernæst 2 spsk. flødeskum i glassene. Knus makronerne let i hånden og læg dem på flødeskummet. Gentag processen til glasset er fyldt. Server straks.
Tip: Du kan skifte mango ud med hjemmerørt æblegrød eller bær.
Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]
Se opskriftEton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]
Se opskriftEnkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftKaren Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskrift