Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på en klassiker, som alle kan lide.

Du skal bruge

Til 8 personer

  • 16 Karen Volf Makroner
  • 1 mango
  • 1 kugle syltet ingefær
  • 1 stang vanilje
  • ¼ l. piskefløde

Sådan gør du

Skræl og udsten mangoerne og blend dem sammen med syltet ingefær og kornene fra vaniljestangen.

Pisk fløden.

Læg triflien i lag: Kom først to spsk. mango, dernæst 2 spsk. flødeskum i glassene. Knus makronerne let i hånden og læg dem på flødeskummet. Gentag processen til glasset er fyldt. Server straks.

Tip: Du kan skifte mango ud med hjemmerørt æblegrød eller bær.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk