Mandelforme med citroncreme

En perfekt smagskombination af søde mandler, syrlig citron, cremet mascarpone & friske bær

Du skal bruge

  • 2 pakker Karen Volf mandelbunde
  • 8 spsk. lemon curd
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk. flormelis
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • ½ bæger mascarpone (125 g)
  • 1 usprøjtet citron, skallen heraf
  • Friske hindbær

Sådan gør du

Pak mandelbundene ud og fjern foliebakkerne.

Pisk piskefløde, flormelis, mascarpone og vanilje med en elpisker til cremen er blød og luftig.

Fordel lemon curd i bunden af mandelbundene, top med flødecreme og pynt til sidst med citronskal & friske bær.

 

Tip: Du kan også fylde mandelbundene med flødeskum og marmelade eller hjemmerørt æblegrød.

 

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk