Mandelforme med brombær-lakridsfyld

En lækker dessert på ingen tid. Mandelforme med harmonisk smag af brombær & lakrids.

Du skal bruge

  • 8 Karen Volf Mandelforme
  • 50 g flormelis
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 1 tsk. rålakrids
  • 8 tsk. brombærmarmelade
  • En håndfuld friske brombær

Sådan gør du:

Tag mandelformene ud af emballagen.

Pisk flormelis og æggehvider samt halvdelen af lakridspulveret til en luftig marengs. Den skal køre i cirka 10 minutter ved høj hastighed i røremaskinen.

Kom imens en teskefuld brombærmarmelade i bunden af mandelformene.

Kom marengsmassen op i en sprøjtepose og fordel massen ovenpå marmeladen.

Kom det resterende lakridspulver op i en si og drys lakridspulver på marengsmassen.

Pynt med brombær.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk