Madpakkesalat med Rug Crackers

Opskriften rækker til 2 personer.

Du skal bruge

  • 100 gram blomkål
  • 1 dl belugalinser
  • 1 bundt mynte
  • 1 bundt persille
  • 5 spsk. creme fraiche
  • 1 nip chili
  • 2 spsk. syltede rødløg

Sådan gør du

Skyl og kog belugalinserne i rigeligt, let saltet vand. De skal have cirka 20 minutter ved en let simren.

Del blomkålen i små mundrette buketter.

Blend mynte, chili, creme fraiche og persille, og bland herefter belugalinser og blomkål med dressingen. Kom i en tætsluttende beholder, og tag med som madpakke sammen med rug crackers.

Tip: Sådan laver du syltede rødløg

Skær 400 gram rødløg i både.

Kog 1,5 dl eddike med 1,5 dl sukker, to dl vand, 4 peberkorn og 2 laurbærblade. Kog op til sukkeret er opløst, og lagen simrer. Tilsæt løgene, og kog under låg i 3-4 minutter. Tag løgene op, og kom dem i et rent glas. Lad lagen simre i 4 minutter yderligere, før du hælder den over løgene. Lad det køle af og opbevar herefter på køl. De kan holde sig i nogle uger og tages frem til salater m.m.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk