Ingredienser
- 1 liter mandelmælk
- 200 gram frosne brombær eller blåbær
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 spsk. agavesirup
Topping
- 2 spsk. chiafrø
- 1 honningmelon
- 250 gram kammerjunkere
- Friske bær for eksempel blåbær eller hindbær
En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i stedet for is på en varm sommerdag eller som luksus-morgenmad, når du har inviteret gæster til brunch.
Blend de frosne bær med mandelmælk, vaniljepulver og agavesirup.
Kom koldskålen op i skåle. Lav små kugler af melonen, og pynt skålene med chiafrø bær, kammerjunkere og melon.
Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskriftSkøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftDet er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftEn dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]
Se opskriftMormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]
Se opskrift