Koldskål på mandelmælk

4-6 personer

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i stedet for is på en varm sommerdag eller som luksus-morgenmad, når du har inviteret gæster til brunch.

Sådan gør du

Blend de frosne bær med mandelmælk, vaniljepulver og agavesirup.

Kom koldskålen op i skåle. Lav små kugler af melonen, og pynt skålene med chiafrø bær, kammerjunkere og melon.

Ingredienser

  • 1 liter mandelmælk
  • 200 gram frosne brombær eller blåbær
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. agavesirup

Topping

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 honningmelon
  • 250 gram kammerjunkere
  • Friske bær for eksempel blåbær eller hindbær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift