Koldskål på mandelmælk

4-6 personer

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i stedet for is på en varm sommerdag eller som luksus-morgenmad, når du har inviteret gæster til brunch.

Sådan gør du

Blend de frosne bær med mandelmælk, vaniljepulver og agavesirup.

Kom koldskålen op i skåle. Lav små kugler af melonen, og pynt skålene med chiafrø bær, kammerjunkere og melon.

Ingredienser

  • 1 liter mandelmælk
  • 200 gram frosne brombær eller blåbær
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. agavesirup

Topping

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 honningmelon
  • 250 gram kammerjunkere
  • Friske bær for eksempel blåbær eller hindbær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift
Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]

Se opskrift