Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i stedet for is på en varm sommerdag eller som luksus-morgenmad, når du har inviteret gæster til brunch.

Til 4-6 personer.

Du skal bruge

  • 1 liter mandelmælk
  • 200 gram frosne brombær eller blåbær
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. agavesirup

Topping

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 honningmelon
  • 250 gram kammerjunkere
  • Friske bær for eksempel blåbær eller hindbær

Sådan gør du

Blend de frosne bær med mandelmælk, vaniljepulver og agavesirup.
Kom koldskålen op i skåle. Lav små kugler af melonen, og pynt skålene med chiafrø bær, kammerjunkere og melon.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk