Lagkage med marshmallow-creme og bær

1 lagkage til 8-10 personer

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen.

Sådan gør du

Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg den nederste på et fad. Smør med Marmelade, læg den næste bund på, og fordel flødeskummen herpå. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, og læg den sidste lagkagebund på. Stil lagkagen til side.

Lav et vandbad, og kom smørret op i skålen. Når smørret er smeltet, kommer du dine marshmallows op i skålen. Smelt dem under omrøring og tilsæt imens 3 spsk. vand. Når de er smeltet, tages de af varmen.

Hæld marshmallowcremen ned over kagen, og vær generøs med cremen, den bliver rigtig flot hvis du lader den finde sin helt naturlige form. Drys med frysetørrede hindbær, og server straks.

Ingredienser

  • 1 pakke lyse lagkagebunde
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 spsk. smør
  • 250 gram marshmallows
  • 1,5 dl hindbærmarmelade
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær
  • 250 gram friske bær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift