Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen.

1 lagkage til 8-10 personer.

Du skal bruge

  • 1 pakke lyse lagkagebunde
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 spsk. smør
  • 250 gram marshmallows
  • 1,5 dl hindbærmarmelade
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær
  • 250 gram friske bær

Sådan gør du

Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg den nederste på et fad. Smør med Marmelade, læg den næste bund på, og fordel flødeskummen herpå. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, og læg den sidste lagkagebund på. Stil lagkagen til side.

Lav et vandbad, og kom smørret op i skålen. Når smørret er smeltet, kommer du dine marshmallows op i skålen. Smelt dem under omrøring og tilsæt imens 3 spsk. vand. Når de er smeltet, tages de af varmen.

Hæld marshmallowcremen ned over kagen, og vær generøs med cremen, den bliver rigtig flot hvis du lader den finde sin helt naturlige form. Drys med frysetørrede hindbær, og server straks.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk