Ingredienser
- 1 pakke lyse lagkagebunde
- 1,5 dl piskefløde
- 1 spsk. smør
- 250 gram marshmallows
- 1,5 dl hindbærmarmelade
- 1 spsk. frysetørrede hindbær
- 250 gram friske bær
En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen.
Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg den nederste på et fad. Smør med Marmelade, læg den næste bund på, og fordel flødeskummen herpå. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, og læg den sidste lagkagebund på. Stil lagkagen til side.
Lav et vandbad, og kom smørret op i skålen. Når smørret er smeltet, kommer du dine marshmallows op i skålen. Smelt dem under omrøring og tilsæt imens 3 spsk. vand. Når de er smeltet, tages de af varmen.
Hæld marshmallowcremen ned over kagen, og vær generøs med cremen, den bliver rigtig flot hvis du lader den finde sin helt naturlige form. Drys med frysetørrede hindbær, og server straks.
Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskriftEn klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]
Se opskriftEnkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskriftEn rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]
Se opskriftEn klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]
Se opskrift