Ingredienser
- 1 pakke lyse lagkagebunde
- 1,5 dl piskefløde
- 1 spsk. smør
- 250 gram marshmallows
- 1,5 dl hindbærmarmelade
- 1 spsk. frysetørrede hindbær
- 250 gram friske bær
En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen.
Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg den nederste på et fad. Smør med Marmelade, læg den næste bund på, og fordel flødeskummen herpå. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, og læg den sidste lagkagebund på. Stil lagkagen til side.
Lav et vandbad, og kom smørret op i skålen. Når smørret er smeltet, kommer du dine marshmallows op i skålen. Smelt dem under omrøring og tilsæt imens 3 spsk. vand. Når de er smeltet, tages de af varmen.
Hæld marshmallowcremen ned over kagen, og vær generøs med cremen, den bliver rigtig flot hvis du lader den finde sin helt naturlige form. Drys med frysetørrede hindbær, og server straks.
En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]
Se opskriftEton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]
Se opskriftNår der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskriftEn festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]
Se opskriftEn rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]
Se opskrift