Lagkage med marshmallow-creme og bær

1 lagkage til 8-10 personer

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen.

Sådan gør du

Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg den nederste på et fad. Smør med Marmelade, læg den næste bund på, og fordel flødeskummen herpå. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, og læg den sidste lagkagebund på. Stil lagkagen til side.

Lav et vandbad, og kom smørret op i skålen. Når smørret er smeltet, kommer du dine marshmallows op i skålen. Smelt dem under omrøring og tilsæt imens 3 spsk. vand. Når de er smeltet, tages de af varmen.

Hæld marshmallowcremen ned over kagen, og vær generøs med cremen, den bliver rigtig flot hvis du lader den finde sin helt naturlige form. Drys med frysetørrede hindbær, og server straks.

Ingredienser

  • 1 pakke lyse lagkagebunde
  • 1,5 dl piskefløde
  • 1 spsk. smør
  • 250 gram marshmallows
  • 1,5 dl hindbærmarmelade
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær
  • 250 gram friske bær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift