Kræmmerhuse/ Mini isvafler med jordbær-salsa

Fantastisk bud på en farverig og lækker dessert, når det skal være let og frugtigt ovenpå en dejlig middag.

Du skal bruge

  • 1 pakke Karen Volf Kræmmerhuse med 12 stk. / Mini isvafler
  • 200 g jordbær
  • ¼ netmelon
  • 1 blomme
  • 1 pære
  • 1 dl koncentreret jordbærsaft
  • Pynt: Creme fraiche 18 % og mynte

Sådan gør du

Skær melonen fri for skind. Skær frugter og bær i mindre tern. Bland frugter og bær med den koncentrerede jordbærsaft. Sæt kræmmerhusene i glas, og fyld dem med jordbærsalsaen.

Pynt med creme fraiche og mynte.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk