,

Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, der glæder store og små.

Sådan gør du

Beklæd en lille form med bagepapir.

Hak nougat og chokolade, og smelt det over vandbad.

Knus kiksene, og bland dem i nougatblandingen sammen med pistacienødder.

Hæld massen i formen og drys med hakkede pistacienødder.

Stil konfektkagen i køleskab til den stivner.

Skær konfektkagen i stykker inden serveringen.

Ingredienser

  • 150 g blød nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 70 g Karen Volf Digestive eller Karen Volf Havrekiks
  • 40 g Usaltede pistacienødder
  • Pynt: Usaltede pistacienødder

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Vaniljekranse med mocca-marengscreme

De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, [...]

Se opskrift
Cookie-dough brunkageis

Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Aromatisk blåbærcreme til æbleskiver

Ingen jul uden æbleskiver! Vi har bagt æbleskiverne for dig, så du kan koncentrere dig [...]

Se opskrift
Æbleskiver med chokoladefyld

Opgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift