,

Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, der glæder store og små.

Sådan gør du

Beklæd en lille form med bagepapir.

Hak nougat og chokolade, og smelt det over vandbad.

Knus kiksene, og bland dem i nougatblandingen sammen med pistacienødder.

Hæld massen i formen og drys med hakkede pistacienødder.

Stil konfektkagen i køleskab til den stivner.

Skær konfektkagen i stykker inden serveringen.

Ingredienser

  • 150 g blød nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 70 g Karen Volf Digestive eller Karen Volf Havrekiks
  • 40 g Usaltede pistacienødder
  • Pynt: Usaltede pistacienødder

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Julet ostekage med brunkage-bund

Cheesecake er den ultimative forkælelse, og denne skønne sag skal nok bringe glæde rundt om [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Karen Volfs jule-snackfad

Sådan gør du Skræl appelsinerne, så du har skallen, men mindst muligt af de hvide [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift