Ingredienser
- 150 g blød nougat
- 100 g mørk chokolade
- 70 g Karen Volf Digestive eller Karen Volf Havrekiks
- 40 g Usaltede pistacienødder
- Pynt: Usaltede pistacienødder
Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, der glæder store og små.
Beklæd en lille form med bagepapir.
Hak nougat og chokolade, og smelt det over vandbad.
Knus kiksene, og bland dem i nougatblandingen sammen med pistacienødder.
Hæld massen i formen og drys med hakkede pistacienødder.
Stil konfektkagen i køleskab til den stivner.
Skær konfektkagen i stykker inden serveringen.
Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftOpgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det [...]
Se opskriftNår der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]
Se opskriftEn rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]
Se opskriftEton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]
Se opskriftEn klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]
Se opskrift