,

Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, der glæder store og små.

Sådan gør du

Beklæd en lille form med bagepapir.

Hak nougat og chokolade, og smelt det over vandbad.

Knus kiksene, og bland dem i nougatblandingen sammen med pistacienødder.

Hæld massen i formen og drys med hakkede pistacienødder.

Stil konfektkagen i køleskab til den stivner.

Skær konfektkagen i stykker inden serveringen.

Ingredienser

  • 150 g blød nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 70 g Karen Volf Digestive eller Karen Volf Havrekiks
  • 40 g Usaltede pistacienødder
  • Pynt: Usaltede pistacienødder

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Cookie-dough brunkageis

Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift