,

Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, der glæder store og små.

Sådan gør du

Beklæd en lille form med bagepapir.

Hak nougat og chokolade, og smelt det over vandbad.

Knus kiksene, og bland dem i nougatblandingen sammen med pistacienødder.

Hæld massen i formen og drys med hakkede pistacienødder.

Stil konfektkagen i køleskab til den stivner.

Skær konfektkagen i stykker inden serveringen.

Ingredienser

  • 150 g blød nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 70 g Karen Volf Digestive eller Karen Volf Havrekiks
  • 40 g Usaltede pistacienødder
  • Pynt: Usaltede pistacienødder

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift
Æbleskiver med chokoladefyld

Opgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift