Koldskålssmoothie med knuste kammerjunkere

Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos både nostalgikere og nytænkere.

Sådan gør du

Blend jordbær, hyldeblomstsaft, kærnemælk og ananasjuice sammen til en smoothie.

Hæld smoothien i 4 glas og kom de knuste kammerjunkere over.

Ingredienser

  • 1 håndfuld knuste Karen Volf Kammerjunkere
  • 300 g frosne jordbær
  • 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 5 dl kærnemælk
  • 2 dl ananasjuice

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift