Ingredienser
- 1 håndfuld knuste Karen Volf Kammerjunkere
- 300 g frosne jordbær
- 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 5 dl kærnemælk
- 2 dl ananasjuice
Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos både nostalgikere og nytænkere.
Blend jordbær, hyldeblomstsaft, kærnemælk og ananasjuice sammen til en smoothie.
Hæld smoothien i 4 glas og kom de knuste kammerjunkere over.
En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftSkøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftLet, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskriftEn frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]
Se opskriftPrøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]
Se opskrift