Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk.

Sådan gør du

Kom blåbær og banan op i en blender og kør.

Tilsæt kokosmælk, vanilje og sukker og kør igen, til koldskålen har en ensartet masse.

Stil på køl og server afkølet med kammerjunkere fra Karen Volf.

Ingredienser

  • 100 g blåbær
  • ½ banan
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 teskefuld vaniljepulver
  • 1 tsk. sukker
  • Favorit kammerjunkerne fra Karen Volf

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift