Ingredienser
- 100 g blåbær
- ½ banan
- 1 dåse kokosmælk
- 1 teskefuld vaniljepulver
- 1 tsk. sukker
- Favorit kammerjunkerne fra Karen Volf
Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk.
Kom blåbær og banan op i en blender og kør.
Tilsæt kokosmælk, vanilje og sukker og kør igen, til koldskålen har en ensartet masse.
Stil på køl og server afkølet med kammerjunkere fra Karen Volf.
Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftDen helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftSkøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskriftEn dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]
Se opskrift