Koldskål med lime & mynte

6 personer

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel opskrift, men du kan også eksperimentere med andre smage selv, for eksempel friske bær, vanilje eller et drys af chiafrø.

Sådan gør du

Pisk flormelis, æggeblommer og vaniljepulver lys og luftigt. Tilsæt kærnemælk og skal og saft af limefrugten, og forsæt med at piske.

Hak mynten fint og tilsæt disse. Stil på køl, indtil du serverer dem ned kammerjunkere fra Karen Volf.

Ingredienser

  • 8 spsk. flormelis
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 liter kærnemælk
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 2 økologisk lime, skal og saft heraf
  • Kammerjunkere fra Karen Volf

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift