Koldskål med lime & mynte

6 personer

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel opskrift, men du kan også eksperimentere med andre smage selv, for eksempel friske bær, vanilje eller et drys af chiafrø.

Sådan gør du

Pisk flormelis, æggeblommer og vaniljepulver lys og luftigt. Tilsæt kærnemælk og skal og saft af limefrugten, og forsæt med at piske.

Hak mynten fint og tilsæt disse. Stil på køl, indtil du serverer dem ned kammerjunkere fra Karen Volf.

Ingredienser

  • 8 spsk. flormelis
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 liter kærnemælk
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 2 økologisk lime, skal og saft heraf
  • Kammerjunkere fra Karen Volf

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Koldskålssmoothie med knuste kammerjunkere

Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift