Ingredienser
- 8 spsk. flormelis
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 1 håndfuld friske mynteblade
- 1 liter kærnemælk
- ½ tsk. vaniljepulver
- 2 økologisk lime, skal og saft heraf
- Kammerjunkere fra Karen Volf
Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel opskrift, men du kan også eksperimentere med andre smage selv, for eksempel friske bær, vanilje eller et drys af chiafrø.
Pisk flormelis, æggeblommer og vaniljepulver lys og luftigt. Tilsæt kærnemælk og skal og saft af limefrugten, og forsæt med at piske.
Hak mynten fint og tilsæt disse. Stil på køl, indtil du serverer dem ned kammerjunkere fra Karen Volf.
Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftMormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskriftMormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskrift