Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel opskrift, men du kan også eksperimentere med andre smage selv, for eksempel friske bær, vanilje eller et drys af chiafrø.

Du skal bruge (til 6 pers.)

  • 8 spsk. flormelis
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 liter kærnemælk
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 2 økologisk lime, skal og saft heraf
  • Kammerjunkere fra Karen Volf

Sådan gør du

Pisk flormelis, æggeblommer og vaniljepulver lys og luftigt. Tilsæt kærnemælk og skal og saft af limefrugten, og forsæt med at piske.

Hak mynten fint og tilsæt disse. Stil på køl, indtil du serverer dem ned kammerjunkere fra Karen Volf.

 

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk