Ingredienser
- 8 spsk. flormelis
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 1 håndfuld friske mynteblade
- 1 liter kærnemælk
- ½ tsk. vaniljepulver
- 2 økologisk lime, skal og saft heraf
- Kammerjunkere fra Karen Volf
Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel opskrift, men du kan også eksperimentere med andre smage selv, for eksempel friske bær, vanilje eller et drys af chiafrø.
Pisk flormelis, æggeblommer og vaniljepulver lys og luftigt. Tilsæt kærnemælk og skal og saft af limefrugten, og forsæt med at piske.
Hak mynten fint og tilsæt disse. Stil på køl, indtil du serverer dem ned kammerjunkere fra Karen Volf.
Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftDet er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftPrøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftEn dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]
Se opskriftMormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]
Se opskrift