Ingredienser
- 200 g Karen Volf Kammerjunkere
- 5 dl tykmælk
- 5 dl kærnemælk
- 2 spsk. rørsukker
- 1 spsk. vaniljesukker
- Reven skal af en økologisk citron og en lime
Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en ekstra frisk oplevelse på varme dage.
Riv skallen af citronen og limen. Bland tykmælk og kærnemælk i en skål. Tilsæt rørsukker og vaniljesukker og pisk igennem med et piskeris. Bland derefter skallen af citronen og limen i koldskålen. Server med kammerjunkere og pynt med lidt reven citron- og limeskal.
Server stykker af grillet ananas på spyd til! Tænd en grilpande, skær stykker af ananas og sæt dem på spyd. Grilles på begge sider. Også lækkert som mellemmåltid på en varm dag.
En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]
Se opskriftMormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]
Se opskriftSkøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftDen helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftPrøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]
Se opskriftIngen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]
Se opskrift