Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en ekstra frisk oplevelse på varme dage.

Du skal bruge

  • 200 gr. Karen Volf Kammerjunkere
  • 5 dl tykmælk
  • 5 dl kærnemælk
  • 2 spsk rørsukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • Reven skal af en økologisk citron og en lime

Sådan gør du

Riv skallen af citronen og limen. Bland tykmælk og kærnemælk i en skål. Tilsæt rørsukker og vaniljesukker og pisk igennem med et piskeris. Bland derefter skallen af citronen og limen i koldskålen. Server med kammerjunkere og pynt med lidt reven citron- og limeskal.

TIP: Server stykker af grillet ananas på spyd til! Tænd en grilpande, skær stykker af ananas og sæt dem på spyd. Grilles på begge sider. Også lækkert som mellemmåltid på en varm dag.

Kurv