Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en ekstra frisk oplevelse på varme dage.

Sådan gør du

Riv skallen af citronen og limen. Bland tykmælk og kærnemælk i en skål. Tilsæt rørsukker og vaniljesukker og pisk igennem med et piskeris. Bland derefter skallen af citronen og limen i koldskålen. Server med kammerjunkere og pynt med lidt reven citron- og limeskal.

Tip!

Server stykker af grillet ananas på spyd til! Tænd en grilpande, skær stykker af ananas og sæt dem på spyd. Grilles på begge sider. Også lækkert som mellemmåltid på en varm dag.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Kammerjunkere
  • 5 dl tykmælk
  • 5 dl kærnemælk
  • 2 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Reven skal af en økologisk citron og en lime

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Koldskålssmoothie med knuste kammerjunkere

Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift