Ingredienser
- 1 pk. Karen Volf Vaniljekiks
- 3 stk. pasteuriserede æg
- 200 g flormelis
- 125 g kakao
- 250 g palmin
- 20 g mandler
Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde kage.
Æg og flormelis piskes godt sammen. Sigt kakaoen og rør den op i massen.
Smelt palminen over svag varme, afkøl den let og pisk den i kakaomassen.
Beklæd en sandkageform med bagepapir og læg et lag kakaomasse skiftevis med et lag vanillekiks i formen. Kakaomassen skal være i både top og bund.
Kagen sættes i køleskab til kakaomassen er stivnet.
Hak mandlerne groft og strø på kiksekagen, skær den i skiver og server straks.
En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]
Se opskriftNår der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]
Se opskriftEn klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]
Se opskriftEn rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]
Se opskriftSkal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskrift