Klassisk Kiksekage

1 kage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde kage.

Sådan gør du

Æg og flormelis piskes godt sammen. Sigt kakaoen og rør den op i massen.

Smelt palminen over svag varme, afkøl den let og pisk den i kakaomassen.

Beklæd en sandkageform med bagepapir og læg et lag kakaomasse skiftevis med et lag vanillekiks i formen. Kakaomassen skal være i både top og bund.

Kagen sættes i køleskab til kakaomassen er stivnet.

Hak mandlerne groft og strø på kiksekagen, skær den i skiver og server straks.

Ingredienser

  • 1 pk. Karen Volf Vaniljekiks
  • 3 stk. pasteuriserede æg
  • 200 g flormelis
  • 125 g kakao
  • 250 g palmin
  • 20 g mandler

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift