Klassisk Kiksekage

1 kage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde kage.

Sådan gør du

Æg og flormelis piskes godt sammen. Sigt kakaoen og rør den op i massen.

Smelt palminen over svag varme, afkøl den let og pisk den i kakaomassen.

Beklæd en sandkageform med bagepapir og læg et lag kakaomasse skiftevis med et lag vanillekiks i formen. Kakaomassen skal være i både top og bund.

Kagen sættes i køleskab til kakaomassen er stivnet.

Hak mandlerne groft og strø på kiksekagen, skær den i skiver og server straks.

Ingredienser

  • 1 pk. Karen Volf Vaniljekiks
  • 3 stk. pasteuriserede æg
  • 200 g flormelis
  • 125 g kakao
  • 250 g palmin
  • 20 g mandler

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift
Chocolate Chip Cookie is

En helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift