Klassisk Kiksekage

1 kage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde kage.

Sådan gør du

Æg og flormelis piskes godt sammen. Sigt kakaoen og rør den op i massen.

Smelt palminen over svag varme, afkøl den let og pisk den i kakaomassen.

Beklæd en sandkageform med bagepapir og læg et lag kakaomasse skiftevis med et lag vanillekiks i formen. Kakaomassen skal være i både top og bund.

Kagen sættes i køleskab til kakaomassen er stivnet.

Hak mandlerne groft og strø på kiksekagen, skær den i skiver og server straks.

Ingredienser

  • 1 pk. Karen Volf Vaniljekiks
  • 3 stk. pasteuriserede æg
  • 200 g flormelis
  • 125 g kakao
  • 250 g palmin
  • 20 g mandler

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift