Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. forkæl familie, venner og andre med den smagfulde kage.

Du skal bruge (til 1 kage)

  • 1 pk. Karen Volf Vaniljekiks
  • 3 stk. pasteuriserede æg
  • 200 g flormelis
  • 125 g kakao
  • 250 g palmin
  • 20 g mandler

Sådan gør du

Æg og flormelis piskes godt sammen. Sigt kakaoen og rør den op i massen.

Smelt palminen over svag varme, afkøl den let og pisk den i kakaomassen.

Beklæd en sandkageform med bagepapir og læg et lag kakaomasse skiftevis med et lag vanillekiks i formen. Kakaomassen skal være i både top og bund.

Kagen sættes i køleskab til kakaomassen er stivnet.

Hak mandlerne groft og strø på kiksekagen, skær den i skiver og server straks.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk