Ingredienser
- 200 g Karen Volf Mini Kammerjunkere
- ½ l kærnemælk
- ½ l tykmælk
- 150 g jordbær
- 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 1 spsk. vaniljesukker
- Skallen af ½ økologisk citron
- 1 spsk. frisk mynte
- 1 spsk. sukker
Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn omgang koldskål med kammerjunkere.
Blend jordbær med hyldeblomstsaft. Rør kærnemælk med tykmælk, og tilsæt vaniljesukker og reven citronskal. Tilsæt jordbær/hyldeblomst blandingen. Hak mynten fint og bland den med sukkeret. Server koldskålen med minikammerjunkere og myntesukkeret ovenpå.
Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftIngen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]
Se opskriftSpar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]
Se opskriftLet, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskriftPrøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskrift