Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn omgang koldskål med kammerjunkere.

Du skal bruge

  • 200 g Karen Volf Mini Kammerjunkere
  • ½ l kærnemælk
  • ½ l tykmælk
  • 150 g jordbær
  • 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Skallen af ½ økologisk citron
  • 1 spsk. frisk mynte
  • 1 spsk. sukker

Sådan gør du

Blend jordbær med hyldeblomstsaft. Rør kærnemælk med tykmælk, og tilsæt vaniljesukker og reven citronskal. Tilsæt jordbær/hyldeblomst blandingen. Hak mynten fint og bland den med sukkeret. Server koldskålen med minikammerjunkere og myntesukkeret ovenpå.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk