Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn omgang koldskål med kammerjunkere.

Sådan gør du

Blend jordbær med hyldeblomstsaft. Rør kærnemælk med tykmælk, og tilsæt vaniljesukker og reven citronskal. Tilsæt jordbær/hyldeblomst blandingen. Hak mynten fint og bland den med sukkeret. Server koldskålen med minikammerjunkere og myntesukkeret ovenpå.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Mini Kammerjunkere
  • ½ l kærnemælk
  • ½ l tykmælk
  • 150 g jordbær
  • 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Skallen af ½ økologisk citron
  • 1 spsk. frisk mynte
  • 1 spsk. sukker

Produkter i opskriften