Ingredienser
- 200 g Karen Volf Mini Kammerjunkere
- ½ l kærnemælk
- ½ l tykmælk
- 150 g jordbær
- 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
- 1 spsk. vaniljesukker
- Skallen af ½ økologisk citron
- 1 spsk. frisk mynte
- 1 spsk. sukker
Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn omgang koldskål med kammerjunkere.
Blend jordbær med hyldeblomstsaft. Rør kærnemælk med tykmælk, og tilsæt vaniljesukker og reven citronskal. Tilsæt jordbær/hyldeblomst blandingen. Hak mynten fint og bland den med sukkeret. Server koldskålen med minikammerjunkere og myntesukkeret ovenpå.
Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]
Se opskriftIngen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskriftDen helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftMormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]
Se opskrift