Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn omgang koldskål med kammerjunkere.

Sådan gør du

Blend jordbær med hyldeblomstsaft. Rør kærnemælk med tykmælk, og tilsæt vaniljesukker og reven citronskal. Tilsæt jordbær/hyldeblomst blandingen. Hak mynten fint og bland den med sukkeret. Server koldskålen med minikammerjunkere og myntesukkeret ovenpå.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Mini Kammerjunkere
  • ½ l kærnemælk
  • ½ l tykmælk
  • 150 g jordbær
  • 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Skallen af ½ økologisk citron
  • 1 spsk. frisk mynte
  • 1 spsk. sukker

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift