Jordbær hjertelagkage

6 personer

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. Del den med dem, du holder af.

Sådan gør du

Rengør jordbærrene og skær dem i kvarte. Pisk fløden stiv, rør skummet med jordbærsyltetøj. Knus makronerne let og læg dem i en skål, dryp dem med Limoncelloen. Læg bundene sammen med jordbærskum, friske jordbær og makroner. Pynt med resten af skummet på toppen samme med jordbær og revet skal af lime.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ingredienser

  • 3 Karen Volf lyse eller choko lagkagebunde (skæres ud som hjerter)
  • ½ l piskefløde
  • 250 g friske jordbær
  • 3 spsk. jordbærsyltetøj
  • Revet skal af én lime
  • 16 makroner
  • 1-2 spsk. Limoncello

Produkter i opskriften