Isvafler i luksusklassen. De sprøde kræmmerhuse med vaniljeis giver en delikat og let afslutning på middagen.
Du skal bruge
- 1 pakke Karen Volf Kræmmerhuse / Mini isvafler med 12 stk.
- ½ l vaniljeis
- 1 vaniljestang
- Skallen af en lime
- 2 dl vand
- 1 dl sukker
- 200 g jordbær
- Sukker til at stille kræmmerhusene i
Sådan gør du
Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte.
Bring vand og sukker i kog. Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri. Tilsæt vaniljekornene i sukkerblandingen og kog vandet ind til det halve. Tilsæt reven skal af lime.
Anret kræmmerhusene i en skål med sukker. Læg en iskugle i hvert kræmmerhus. Hæld lidt sirup over jordbærrene og kom dem oven på iskuglerne. Server kræmmerhusene med den overskydende sirup ved siden af.