Isvafler med jordbær og vaniljesirup

Isvafler i luksusklassen. De sprøde kræmmerhuse med vaniljeis giver en delikat og let afslutning på middagen.

Du skal bruge

  • 1 pakke Karen Volf Kræmmerhuse / Mini isvafler med 12 stk.
  • ½ l vaniljeis
  • 1 vaniljestang
  • Skallen af en lime
  • 2 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 200 g jordbær
  • Sukker til at stille kræmmerhusene i

Sådan gør du

Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte.

Bring vand og sukker i kog. Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri. Tilsæt vaniljekornene i sukkerblandingen og kog vandet ind til det halve. Tilsæt reven skal af lime.

Anret kræmmerhusene i en skål med sukker. Læg en iskugle i hvert kræmmerhus. Hæld lidt sirup over jordbærrene og kom dem oven på iskuglerne. Server kræmmerhusene med den overskydende sirup ved siden af.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk