Isvafler med jordbær og vaniljesirup

Isvafler i luksusklassen. De sprøde kræmmerhuse med vaniljeis giver en delikat og let afslutning på middagen.

Du skal bruge

  • 1 pakke Karen Volf Kræmmerhuse / Mini isvafler med 12 stk.
  • ½ l vaniljeis
  • 1 vaniljestang
  • Skallen af en lime
  • 2 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 200 g jordbær
  • Sukker til at stille kræmmerhusene i

Sådan gør du

Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte.

Bring vand og sukker i kog. Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri. Tilsæt vaniljekornene i sukkerblandingen og kog vandet ind til det halve. Tilsæt reven skal af lime.

Anret kræmmerhusene i en skål med sukker. Læg en iskugle i hvert kræmmerhus. Hæld lidt sirup over jordbærrene og kom dem oven på iskuglerne. Server kræmmerhusene med den overskydende sirup ved siden af.

Kurv