Hyldebærsuppe

4 personer

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – lige som vi husker den.

Sådan gør du

Bland saft og vand i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Pisk en jævning af majsstivelse og vand og kom det i gryden, mens der røres rundt. Lad det koge ca. 3 min. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Riv citronskallen og kom den i suppen sammen med æblerne. Lad det koge op. Server suppen sammen med knuste tvebakker.

Ingredienser

  • Karen Volf Tvebakker
  • 5 dl koncentreret hyldebærsaft
  • 5 dl vand
  • 2 spsk. maizena majsstivelse
  • 3 spsk. vand
  • 2 æbler
  • Skallen af en halv økologisk citron

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift