Ingredienser
- Karen Volf Tvebakker
- 5 dl koncentreret hyldebærsaft
- 5 dl vand
- 2 spsk. maizena majsstivelse
- 3 spsk. vand
- 2 æbler
- Skallen af en halv økologisk citron
En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – lige som vi husker den.
Bland saft og vand i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Pisk en jævning af majsstivelse og vand og kom det i gryden, mens der røres rundt. Lad det koge ca. 3 min. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Riv citronskallen og kom den i suppen sammen med æblerne. Lad det koge op. Server suppen sammen med knuste tvebakker.
Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftSmukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]
Se opskriftSkal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]
Se opskriftMed inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]
Se opskriftSig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskrift