Hyldebærsuppe

4 personer

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – lige som vi husker den.

Sådan gør du

Bland saft og vand i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Pisk en jævning af majsstivelse og vand og kom det i gryden, mens der røres rundt. Lad det koge ca. 3 min. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Riv citronskallen og kom den i suppen sammen med æblerne. Lad det koge op. Server suppen sammen med knuste tvebakker.

Ingredienser

  • Karen Volf Tvebakker
  • 5 dl koncentreret hyldebærsaft
  • 5 dl vand
  • 2 spsk. maizena majsstivelse
  • 3 spsk. vand
  • 2 æbler
  • Skallen af en halv økologisk citron

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Chocolate Chip Cookie is

En helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]

Se opskrift
Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift
Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift