Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – lige som vi husker den.

Du skal bruge

Til 4 personer

  • Karen Volf Tvebakker
  • 5 dl koncentreret hyldebærsaft
  • 5 dl vand
  • 2 spsk. maizena majsstivelse
  • 3 spsk. vand
  • 2 æbler
  • Skallen af en halv økologisk citron

Sådan gør du

Bland saft og vand i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Pisk en jævning af majsstivelse og vand og kom det i gryden, mens der røres rundt. Lad det koge ca. 3 min. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Riv citronskallen og kom den i suppen sammen med æblerne. Lad det koge op. Server suppen sammen med knuste tvebakker.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk