Hyldebærsuppe

4 personer

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – lige som vi husker den.

Sådan gør du

Bland saft og vand i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Pisk en jævning af majsstivelse og vand og kom det i gryden, mens der røres rundt. Lad det koge ca. 3 min. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Riv citronskallen og kom den i suppen sammen med æblerne. Lad det koge op. Server suppen sammen med knuste tvebakker.

Ingredienser

  • Karen Volf Tvebakker
  • 5 dl koncentreret hyldebærsaft
  • 5 dl vand
  • 2 spsk. maizena majsstivelse
  • 3 spsk. vand
  • 2 æbler
  • Skallen af en halv økologisk citron

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift