Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på figuren – og har en sød tand.

Sådan gør du

Skyl lidt over halvdelen af hindbærrene, og læg dem i en skål og hæld den koncentrerede hindbærsaft over.

Pisk kærnemælk med Cheasy.

Tilsæt hindbærrene og smag evt. til med lidt sukker. Server koldskålen med friske hindbær og kammerjunkere.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Kammerjunkere
  • ½ l kærnemælk
  • ½ l Cheasy med vaniljesmag
  • 200 g hindbær
  • 1 dl koncentreret hindbærsaft
  • Evt. sukker

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift