Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på figuren – og har en sød tand.

Sådan gør du

Skyl lidt over halvdelen af hindbærrene, og læg dem i en skål og hæld den koncentrerede hindbærsaft over.

Pisk kærnemælk med Cheasy.

Tilsæt hindbærrene og smag evt. til med lidt sukker. Server koldskålen med friske hindbær og kammerjunkere.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Kammerjunkere
  • ½ l kærnemælk
  • ½ l Cheasy med vaniljesmag
  • 200 g hindbær
  • 1 dl koncentreret hindbærsaft
  • Evt. sukker

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskålssmoothie med knuste kammerjunkere

Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift