Ingredienser
- 200 gr. Karen Volf Kammerjunkere
- 6 dl tykmælk
- 4 dl kærnemælk
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2 spsk. sukker
- 1/2 stang vanilje
Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål med æg.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri, bland med sukkeret. Pisk æg og sukker sammen i en skål, tilsæt tykmælk og kærnemælk. Pisk koldskålen godt og smag evt. til med ekstra sukker. Server med kammerjunkere.
Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftKan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]
Se opskriftDet er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftMormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskrift