Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål med æg.

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri, bland med sukkeret. Pisk æg og sukker sammen i en skål, tilsæt tykmælk og kærnemælk. Pisk koldskålen godt og smag evt. til med ekstra sukker. Server med kammerjunkere.

Ingredienser

  • 200 gr. Karen Volf Kammerjunkere
  • 6 dl tykmælk
  • 4 dl kærnemælk
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • 1/2 stang vanilje

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Jordbær-hyldeblomst koldskål

Den rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]

Se opskrift
Mormors koldskål

Mormor tryllede i sit køkken, og derfor smager denne elegante koldskål af ren nostalgi. Nyd [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift