Ingredienser
- 200 gr. Karen Volf Kammerjunkere
- 6 dl tykmælk
- 4 dl kærnemælk
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2 spsk. sukker
- 1/2 stang vanilje
Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål med æg.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri, bland med sukkeret. Pisk æg og sukker sammen i en skål, tilsæt tykmælk og kærnemælk. Pisk koldskålen godt og smag evt. til med ekstra sukker. Server med kammerjunkere.
Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]
Se opskriftDen helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftDet er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftPrøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]
Se opskriftDen rene smag af sommer må være jordbær og hyldeblomst. Nyd den i en skøn [...]
Se opskrift