Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål med æg.

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen og skrab kornene fri, bland med sukkeret. Pisk æg og sukker sammen i en skål, tilsæt tykmælk og kærnemælk. Pisk koldskålen godt og smag evt. til med ekstra sukker. Server med kammerjunkere.

Ingredienser

  • 200 gr. Karen Volf Kammerjunkere
  • 6 dl tykmælk
  • 4 dl kærnemælk
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • 1/2 stang vanilje

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift