Ingredienser
- 200 g rabarber
- 100 g rørsukker
- 1 vaniljestang
- ¼ liter piskefløde
- 16 Karen Volf Makroner
- 200 g friske jordbær
- Lidt god mørk chokolade
Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her får du en pragtfuld Karen Volf version med makroner på toppen.
Kog rabarber med rørsukker og vanilje til kompot og lad køle af.
Rens jordbærrene og snit dem i mundrette bidder. Hak chokoladen.
Pisk piskefløden til luftigt skum og knus makronerne let. Anret desserten med rabarber, flødeskum, knuste makroner samt bær og drys med chokolade.
Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]
Se opskriftEn festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]
Se opskriftSmukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]
Se opskriftEn klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]
Se opskriftEn helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskrift