Eton Mess a la Karen Volf

4 personer

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her får du en pragtfuld Karen Volf version med makroner på toppen.

Sådan gør du

Kog rabarber med rørsukker og vanilje til kompot og lad køle af.

Rens jordbærrene og snit dem i mundrette bidder. Hak chokoladen.

Pisk piskefløden til luftigt skum og knus makronerne let. Anret desserten med rabarber, flødeskum, knuste makroner samt bær og drys med chokolade.

Ingredienser

  • 200 g rabarber
  • 100 g rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • ¼ liter piskefløde
  • 16 Karen Volf Makroner
  • 200 g friske jordbær
  • Lidt god mørk chokolade

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift