Eton Mess a la Karen Volf

4 personer

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her får du en pragtfuld Karen Volf version med makroner på toppen.

Sådan gør du

Kog rabarber med rørsukker og vanilje til kompot og lad køle af.

Rens jordbærrene og snit dem i mundrette bidder. Hak chokoladen.

Pisk piskefløden til luftigt skum og knus makronerne let. Anret desserten med rabarber, flødeskum, knuste makroner samt bær og drys med chokolade.

Ingredienser

  • 200 g rabarber
  • 100 g rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • ¼ liter piskefløde
  • 16 Karen Volf Makroner
  • 200 g friske jordbær
  • Lidt god mørk chokolade

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift
Chocolate Chip Cookie is

En helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift