Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her får du en pragtfuld Karen Volf version med makroner på toppen.

Du skal bruge (til 4 pers.)

  • 200 g rabarber
  • 100 g rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • ¼ liter piskefløde
  • 16 Karen Volf Makroner
  • 200 g friske jordbær
  • Lidt god mørk chokolade

Sådan gør du

Kog rabarber med rørsukker og vanilje til kompot og lad køle af.

Rens jordbærrene og snit dem i mundrette bidder. Hak chokoladen.

Pisk piskefløden til luftigt skum og knus makronerne let. Anret desserten med rabarber, flødeskum, knuste makroner samt bær og drys med chokolade.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk