Ingredienser
- 200 g rabarber
- 100 g rørsukker
- 1 vaniljestang
- ¼ liter piskefløde
- 16 Karen Volf Makroner
- 200 g friske jordbær
- Lidt god mørk chokolade
Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her får du en pragtfuld Karen Volf version med makroner på toppen.
Kog rabarber med rørsukker og vanilje til kompot og lad køle af.
Rens jordbærrene og snit dem i mundrette bidder. Hak chokoladen.
Pisk piskefløden til luftigt skum og knus makronerne let. Anret desserten med rabarber, flødeskum, knuste makroner samt bær og drys med chokolade.
En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]
Se opskriftEn klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftEn rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]
Se opskriftEnkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskrift