Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags chokolade!

1 lagkage til 8-10 personer.

Du skal bruge

  • 1 pakke choko-lagkagebunde fra Karen Volf
  • 18 makroner fra Karen Volf.
  • 0,5 liter piskefløde
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 200 gram hvid chokolade
  • 250 gram blødt smør
  • 550 gram flormelis
  • Kornene fra 1 vaniljestang
  • Saften fra en citron
  • 100 gram friske brombær og hindbær

Sådan gør du

Pak lagkagebundene ud, og stil til side.

Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og tilsæt 1,5 dl piskefløde, og rør op til du har en lækker ganache.

Pisk den resterende flødeskum til blødt skum og vend kakaopulveret i.

Pisk blødt smør med flormelis, citronsaft og kornene fra en vaniljestang, til du har en dejlig blød smørcreme.

Læg nu kagen i lag:

Smør kakaoflødeskum på det første lag. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, inden du hælder hvid chokoladeganache over. Læg den næste lagkagebund ovenpå, og gentag processen. Læg den sidste bund øverst på kagen.

Smør nu toppen af kagen med smørcremen, og drys med brombær og hindbær. Lad gerne kagen trække et par timer på køl inden servering.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk