Double trouble chokoladelagkage

1 lagkage til 8-10 personer

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags chokolade!

Sådan gør du

Pak lagkagebundene ud, og stil til side.

Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og tilsæt 1,5 dl piskefløde, og rør op til du har en lækker ganache.

Pisk den resterende flødeskum til blødt skum og vend kakaopulveret i.

Pisk blødt smør med flormelis, citronsaft og kornene fra en vaniljestang, til du har en dejlig blød smørcreme.

Læg nu kagen i lag:

Smør kakaoflødeskum på det første lag. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, inden du hælder hvid chokoladeganache over. Læg den næste lagkagebund ovenpå, og gentag processen. Læg den sidste bund øverst på kagen.

Smør nu toppen af kagen med smørcremen, og drys med brombær og hindbær. Lad gerne kagen trække et par timer på køl inden servering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ingredienser

  • 1 pakke choko-lagkagebunde fra Karen Volf
  • 18 makroner fra Karen Volf.
  • 0,5 liter piskefløde
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 200 gram hvid chokolade
  • 250 gram blødt smør
  • 550 gram flormelis
  • Kornene fra 1 vaniljestang
  • Saften fra en citron
  • 100 gram friske brombær og hindbær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Chocolate Chip Cookie is

En helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]

Se opskrift