Double trouble chokoladelagkage

1 lagkage til 8-10 personer

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags chokolade!

Sådan gør du

Pak lagkagebundene ud, og stil til side.

Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og tilsæt 1,5 dl piskefløde, og rør op til du har en lækker ganache.

Pisk den resterende flødeskum til blødt skum og vend kakaopulveret i.

Pisk blødt smør med flormelis, citronsaft og kornene fra en vaniljestang, til du har en dejlig blød smørcreme.

Læg nu kagen i lag:

Smør kakaoflødeskum på det første lag. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, inden du hælder hvid chokoladeganache over. Læg den næste lagkagebund ovenpå, og gentag processen. Læg den sidste bund øverst på kagen.

Smør nu toppen af kagen med smørcremen, og drys med brombær og hindbær. Lad gerne kagen trække et par timer på køl inden servering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ingredienser

  • 1 pakke choko-lagkagebunde fra Karen Volf
  • 18 makroner fra Karen Volf.
  • 0,5 liter piskefløde
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 200 gram hvid chokolade
  • 250 gram blødt smør
  • 550 gram flormelis
  • Kornene fra 1 vaniljestang
  • Saften fra en citron
  • 100 gram friske brombær og hindbær

Produkter i opskriften