Double trouble chokoladelagkage

1 lagkage til 8-10 personer

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags chokolade!

Sådan gør du

Pak lagkagebundene ud, og stil til side.

Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og tilsæt 1,5 dl piskefløde, og rør op til du har en lækker ganache.

Pisk den resterende flødeskum til blødt skum og vend kakaopulveret i.

Pisk blødt smør med flormelis, citronsaft og kornene fra en vaniljestang, til du har en dejlig blød smørcreme.

Læg nu kagen i lag:

Smør kakaoflødeskum på det første lag. Læg makronerne langs med kanten og en enkelt i midten, inden du hælder hvid chokoladeganache over. Læg den næste lagkagebund ovenpå, og gentag processen. Læg den sidste bund øverst på kagen.

Smør nu toppen af kagen med smørcremen, og drys med brombær og hindbær. Lad gerne kagen trække et par timer på køl inden servering.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ingredienser

  • 1 pakke choko-lagkagebunde fra Karen Volf
  • 18 makroner fra Karen Volf.
  • 0,5 liter piskefløde
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 200 gram hvid chokolade
  • 250 gram blødt smør
  • 550 gram flormelis
  • Kornene fra 1 vaniljestang
  • Saften fra en citron
  • 100 gram friske brombær og hindbær

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Æblekage

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]

Se opskrift