Dessertarteletter med cashew-hindbær cremefyld og ananas

Hvorfor ikke spise tarteletter til dessert? Denne sommerfriske dessert med masser af syrlighed og sødme fra hindbær og ananas er hurtig at lave og sjov at servere for gæsterne.

Til 8 personer.

Du skal bruge

  • 150 gram mørk chokolade
  • 200 gram cashewnødder
  • 50 gram mørk chokolade
  • 200 gram frosne hindbær
  • 1 tsk. agavesirup eller honning
  • ½ ananas
  • 1 bundt mynte
  • Karen Volf Originale Tarteletter

Sådan gør du

Lad cashewnødderne trække i koldt vand i minimum 1 time og gerne længere.

Smelt imens chokoladen forsigtigt. Når den er smeltet, drypper eller pensler du tarteletterne indvendigt med chokolade. Dyp til sidst kanten af tarteletterne i chokoladen, stil til side og lad chokoladen størkne.

Skræl ananassen, og skær den i så tynde skiver som muligt. Skær nu stilken ud af skiverne, så du har flotte firkantede stykker til overs. Fordel dem i kanten af tarteletterne, så de danner et ekstra indvendigt lag på tarteletten.

Hæld vandet fra cashewnødderne, og blend dem med de frosne hindbær samt agavesirup. Kom op i tarteletterne, pynt med bær og mynteblade, og server straks.

Tip: du har måske noget smeltet chokolade tilovers. Vend det med en håndfuld kammerjunkere, og nyd dem som små kagesnacks til kaffen.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk