Ingredienser
- 200 g Karen Volf Kammerjunkere
- 0,5 l Cheasy yoghurt med kirsebær
- 0,5 l kærnemælk
- 1 spsk. citronsaft
Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. Pep den op ved at vælge en yoghurt med smag.
Pisk Cheasy yoghurt i en skål med kærnemælken. Bland citronsaft i koldskålen. Koldskålen kan holde sig flere dage i køleskabet, så lav eventuelt en dobbelt portion.
Server med kammerjunkere.
Yoghurten kan erstattes med en variant med vaniljesmag.
Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]
Se opskriftDet er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]
Se opskriftKan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]
Se opskriftMormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]
Se opskriftEn dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskrift