Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. Pep den op ved at vælge en yoghurt med smag.

Sådan gør du

Pisk Cheasy yoghurt i en skål med kærnemælken. Bland citronsaft i koldskålen. Koldskålen kan holde sig flere dage i køleskabet, så lav eventuelt en dobbelt portion.

Server med kammerjunkere.

Tip!

Yoghurten kan erstattes med en variant med vaniljesmag.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Kammerjunkere
  • 0,5 l Cheasy yoghurt med kirsebær
  • 0,5 l kærnemælk
  • 1 spsk. citronsaft

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift
Koldskål med lime & mynte

Det er nemt og hyggeligt at lave sin egen koldskål. Her kommer en helt enkel [...]

Se opskrift
Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Koldskål med pisket flødeskumstopping, syltede rabarber og kammerjunkere

Mormor kunne ikke have gjort det bedre! En klassisk koldskål med ekstra topping og masser [...]

Se opskrift
Koldskål på mandelmælk

En dejlig frisk smoothieagtig koldskål som skaber variation til de klassiske koldskålsopskrifter. Nyd den i [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift