Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. Pep den op ved at vælge en yoghurt med smag.

Sådan gør du

Pisk Cheasy yoghurt i en skål med kærnemælken. Bland citronsaft i koldskålen. Koldskålen kan holde sig flere dage i køleskabet, så lav eventuelt en dobbelt portion.

Server med kammerjunkere.

Tip!

Yoghurten kan erstattes med en variant med vaniljesmag.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Kammerjunkere
  • 0,5 l Cheasy yoghurt med kirsebær
  • 0,5 l kærnemælk
  • 1 spsk. citronsaft

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Koldskålsdessert med kammerjunkere og mandler

Kan du heller ikke få nok af koldskål? Server den klassiske kombination af koldskål og [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. [...]

Se opskrift
Koldskålssmoothie med knuste kammerjunkere

Prøv noget nyt under sommerens sol: Denne opdaterede version af koldskål er et hit hos [...]

Se opskrift