Ingredienser
- 200 g Karen Volf Kammerjunkere
- 0,5 l Cheasy yoghurt med kirsebær
- 0,5 l kærnemælk
- 1 spsk. citronsaft
Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. Pep den op ved at vælge en yoghurt med smag.
Pisk Cheasy yoghurt i en skål med kærnemælken. Bland citronsaft i koldskålen. Koldskålen kan holde sig flere dage i køleskabet, så lav eventuelt en dobbelt portion.
Server med kammerjunkere.
Yoghurten kan erstattes med en variant med vaniljesmag.
Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftDen helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]
Se opskriftDen skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]
Se opskriftSkøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]
Se opskriftLet, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]
Se opskrift