Den lette koldskål

Spar på fedtet uden at gå glip af den klassiske smag af koldskål med kammerjunkere. Pep den op ved at vælge en yoghurt med smag.

Sådan gør du

Pisk Cheasy yoghurt i en skål med kærnemælken. Bland citronsaft i koldskålen. Koldskålen kan holde sig flere dage i køleskabet, så lav eventuelt en dobbelt portion.

Server med kammerjunkere.

Tip!

Yoghurten kan erstattes med en variant med vaniljesmag.

Ingredienser

  • 200 g Karen Volf Kammerjunkere
  • 0,5 l Cheasy yoghurt med kirsebær
  • 0,5 l kærnemælk
  • 1 spsk. citronsaft

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Koldskål med lemon og lime

Ingen sommer uden koldskål. Pep den op med et strejf af citrus og få en [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Gammeldags koldskål med æg

Den helt klassiske smag af dansk sommer. Her får du opskriften på barndommens gammeldags koldskål [...]

Se opskrift
Sommerparfait

Den skønneste smag af sommer – parfait med kammerjunker & friske bær. Sådan gør du [...]

Se opskrift
Koldskål på kokosmælk

Skøn cremet koldskål baseret på kokosmælk. Sådan gør du Kom blåbær og banan op i [...]

Se opskrift
Hindbærkoldskål

Let, blød og sød smag af sommer. Den perfekte koldskål til dem, der passer på [...]

Se opskrift