Cookieskåle med hindbærsorbet

Til 8 personer.

Du skal bruge

  • 1 pakke cookieskåle
  • 400 gram frosne hindbær
  • 200 gram sukker
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. vaniljepulver eller 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 nip chili (kan udelades, hvis ungerne spiser med)
  • Friske bær til pynt

Sådan gør du

Kom de frosne hindbær op i en gryde sammen med sukker, vand, vaniljepulver og evt chili. Kog forsigtigt op, til det simrer. Lad herefter koge i ti minutter og skum af undervejs. Hvis du gerne vil have en meget ensartet sorbet, kan du blende den.

Når hindbærrene er kølet af, kommer du dem op i en ismaskine og kører til massen er fast (cirka 45 minutter). Stil den herefter i fryseren. Hvis du ikke har en ismaskine, kan du stille den direkte i fryseren. Rør rundt med en ske hvert kvarter indtil sorbet’en har sat sig.

Kom hindbærsortbet’en op i cookieskålene, og pynt med friske bær eller frugt.

Kurv