Cookieskåle med hindbærsorbet

Til 8 personer.

Du skal bruge

  • 1 pakke cookieskåle
  • 400 gram frosne hindbær
  • 200 gram sukker
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. vaniljepulver eller 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 nip chili (kan udelades, hvis ungerne spiser med)
  • Friske bær til pynt

Sådan gør du

Kom de frosne hindbær op i en gryde sammen med sukker, vand, vaniljepulver og evt chili. Kog forsigtigt op, til det simrer. Lad herefter koge i ti minutter og skum af undervejs. Hvis du gerne vil have en meget ensartet sorbet, kan du blende den.

Når hindbærrene er kølet af, kommer du dem op i en ismaskine og kører til massen er fast (cirka 45 minutter). Stil den herefter i fryseren. Hvis du ikke har en ismaskine, kan du stille den direkte i fryseren. Rør rundt med en ske hvert kvarter indtil sorbet’en har sat sig.

Kom hindbærsortbet’en op i cookieskålene, og pynt med friske bær eller frugt.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk