Cookieskåle med chokoladeganache

Til 8 personer.

Du skal bruge

  • 1 pakke cookieskåle
  • 5 dl piskefløde
  • 600 gram mørk chokolade 55%
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 4 passionsfrugter
  • 4 kiwier
  • Friske bær for eksempel brombær, blåbær, hindbær

Sådan gør du

Smelt chokoladen over svag varme, og tilsæt vaniljepulver.

Når den er smeltet, blander du den forsigtigt med en halv liter piskefløde, til du får en god cremet og ensartet masse. Lad den køle lidt af, og fordel i cookieskålene.

Pisk den resterende piskefløde til skum, og pynt med flødeskum, frugt og bær efter eget valg.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk