Cookie-dough brunkageis

4 personer

Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, som snildt kan gøre det ud for desserten til julefrokosten. Kom gerne lidt hakkede mandler i også, hvis du ønsker ekstra knas.

Sådan gør du

Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med sukkeret.

Pisk æggeblommer og sukker til en dejlig æggesnaps, kom mælken i og stil til side.

Pisk fløden til skum og bland nu forsigtigt op i æggemassen.

Bræk brunkagerne i mundrette stykker og kom ned i massen.

Hvis du har en ismaskine, så kør massen i 45 minutter, til den er fast, det bliver den dejlig luftig af.

Hvis du ikke har en ismaskine, kommer du isen op i en brødform og fryser i 6-8 timer inden servering.

Tip: Gem vaniljestangen i et glas med flormelis, så får du over tid den fineste vaniljesukker, du kan bruge til dit hjemmebag.

Ingredienser

  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 80 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 0,5 dl piskefløde
  • 50 g Karen Volf Brunkager

Produkter i opskriften