Ingredienser
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 80 g sukker
- 1 vaniljestang
- 0,5 dl piskefløde
- 50 g Karen Volf Brunkager
Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, som snildt kan gøre det ud for desserten til julefrokosten. Kom gerne lidt hakkede mandler i også, hvis du ønsker ekstra knas.
Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med sukkeret.
Pisk æggeblommer og sukker til en dejlig æggesnaps, kom mælken i og stil til side.
Pisk fløden til skum og bland nu forsigtigt op i æggemassen.
Bræk brunkagerne i mundrette stykker og kom ned i massen.
Hvis du har en ismaskine, så kør massen i 45 minutter, til den er fast, det bliver den dejlig luftig af.
Hvis du ikke har en ismaskine, kommer du isen op i en brødform og fryser i 6-8 timer inden servering.
Tip: Gem vaniljestangen i et glas med flormelis, så får du over tid den fineste vaniljesukker, du kan bruge til dit hjemmebag.
De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, [...]
Se opskriftIngen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]
Se opskriftDen gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, [...]
Se opskriftIngen jul uden æbleskiver! Vi har bagt æbleskiverne for dig, så du kan koncentrere dig [...]
Se opskriftOpgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det [...]
Se opskriftSådan gør du Skræl appelsinerne, så du har skallen, men mindst muligt af de hvide [...]
Se opskrift