Cookie-dough brunkageis

4 personer

Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, som snildt kan gøre det ud for desserten til julefrokosten. Kom gerne lidt hakkede mandler i også, hvis du ønsker ekstra knas.

Sådan gør du

Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med sukkeret.

Pisk æggeblommer og sukker til en dejlig æggesnaps og stil til side.

Pisk fløden til skum og bland nu forsigtigt op i æggemassen.

Bræk brunkagerne i mundrette stykker og kom ned i massen.

Hvis du har en ismaskine, så kør massen i 45 minutter, til den er fast, det bliver den dejlig luftig af.

Hvis du ikke har en ismaskine, kommer du isen op i en brødform og fryser i 6-8 timer inden servering.

Tip: Gem vaniljestangen i et glas med flormelis, så får du over tid den fineste vaniljesukker, du kan bruge til dit hjemmebag.

Ingredienser

  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 80 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 0,5 l piskefløde
  • 50 g Karen Volf Brunkager

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Cookie-dough brunkageis

Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, [...]

Se opskrift
Æbleskiver med chokoladefyld

Opgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det [...]

Se opskrift
Vaniljekranse med mocca-marengscreme

De fineste små julehapsere til kaffen, der smager både cremet og sødt på samme tid, [...]

Se opskrift
Aromatisk blåbærcreme til æbleskiver

Ingen jul uden æbleskiver! Vi har bagt æbleskiverne for dig, så du kan koncentrere dig [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Karen Volfs jule-snackfad

Sådan gør du Skræl appelsinerne, så du har skallen, men mindst muligt af de hvide [...]

Se opskrift