Cookie-dough brunkageis

Den gode smag fra krydderierne trækkes ud i isen og giver en dejlig aromatisk is, som snildt kan gøre det ud for desserten til julefrokosten. Kom gerne lidt hakkede mandler i også, hvis du ønsker ekstra knas.

Du skal bruge

Til 4 personer

  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 80 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 0,5 dl piskefløde
  • 50 g Karen Volf Brunkager

Sådan gør du

Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland med sukkeret.

Pisk æggeblommer og sukker til en dejlig æggesnaps, kom mælken i og stil til side.

Pisk fløden til skum og bland nu forsigtigt op i æggemassen.

Bræk brunkagerne i mundrette stykker og kom ned i massen.

Hvis du har en ismaskine, så kør massen i 45 minutter, til den er fast, det bliver den dejlig luftig af.

Hvis du ikke har en ismaskine, kommer du isen op i en brødform og fryser i 6-8 timer inden servering.

Tip: Gem vaniljestangen i et glas med flormelis, så får du over tid den fineste vaniljesukker, du kan bruge til dit hjemmebag.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk