Ingredienser
- 1 citron
- ½ pakke Philadelphia
- 2 dl flormelis
- 1 pakke lyse lagkagebunde
- ½ pose Karen Volf Makroner
- 2,5 dl lemon curd
- 2 dl piskefløde
- ½ dl kokosflager eller kokosmel
- ½ mango
Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 spsk. vand. Stil til side.
Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg dem op på et fad. Smør første lag med lemon curd og så flødeskum, og placer 8 makroner langs med kanten og en i midten. Gentag processen med det næste lag.
Smør toppen af kagen med ostecremen. Skær mangoen i skiver, og fordel dem på kagen. Drys med kokosflager eller kokosmel.
Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskriftEn klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]
Se opskriftEn festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]
Se opskriftSig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]
Se opskriftEn klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]
Se opskriftMed inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]
Se opskrift