Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

1 lagkage til 8-10 personer.

Du skal bruge

  • 1 citron
  • ½ pakke philadelphia
  • 2 dl flormelis
  • 1 pakke lyse lagkagebunde
  • ½ pose Karen Volf Makroner
  • 2,5 dl lemon curd
  • 2 dl piskefløde
  • ½ dl kokosflager eller kokosmel
  • ½ mango

Sådan gør du

Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 spsk. vand. Stil til side.

Pisk fløden til flødeskum.

Pak lagkagebundene ud, og læg dem op på et fad. Smør første lag med lemon curd og så flødeskum, og placer 8 makroner langs med kanten og en i midten. Gentag processen med det næste lag.

Smør toppen af kagen med ostecremen. Skær mangoen i skiver, og fordel dem på kagen. Drys med kokosflager eller kokosmel.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk