Citron-kokoslagkage med lemon curd-fyld

1 lagkage til 8-10 personer

Sådan gør du

Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 spsk. vand. Stil til side.

Pisk fløden til flødeskum.

Pak lagkagebundene ud, og læg dem op på et fad. Smør første lag med lemon curd og så flødeskum, og placer 8 makroner langs med kanten og en i midten. Gentag processen med det næste lag.

Smør toppen af kagen med ostecremen. Skær mangoen i skiver, og fordel dem på kagen. Drys med kokosflager eller kokosmel.

Ingredienser

  • 1 citron
  • ½ pakke Philadelphia
  • 2 dl flormelis
  • 1 pakke lyse lagkagebunde
  • ½ pose Karen Volf Makroner
  • 2,5 dl lemon curd
  • 2 dl piskefløde
  • ½ dl kokosflager eller kokosmel
  • ½ mango

Produkter i opskriften