Ingredienser
- 1 citron
- ½ pakke Philadelphia
- 2 dl flormelis
- 1 pakke lyse lagkagebunde
- ½ pose Karen Volf Makroner
- 2,5 dl lemon curd
- 2 dl piskefløde
- ½ dl kokosflager eller kokosmel
- ½ mango
Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 spsk. vand. Stil til side.
Pisk fløden til flødeskum.
Pak lagkagebundene ud, og læg dem op på et fad. Smør første lag med lemon curd og så flødeskum, og placer 8 makroner langs med kanten og en i midten. Gentag processen med det næste lag.
Smør toppen af kagen med ostecremen. Skær mangoen i skiver, og fordel dem på kagen. Drys med kokosflager eller kokosmel.
Sådan gør du Pres saften fra citronen og bland med philadelphia og flormelis og 2 [...]
Se opskriftSmukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]
Se opskriftEn klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]
Se opskriftEnkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og [...]
Se opskriftEn frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]
Se opskriftMed inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]
Se opskrift