Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og kan samtidig tilpasses efter den enkeltes smag ved at variere marmelade og topping.

Du skal bruge (til 4 stk.)

  • 8 Vaniljekiks fra Karen Volf
  • 4 teskefulde tykflydende hindbærmarmelade
  • Flormelis
  • Frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Læg en teskefuld marmelade ovenpå en vaniljekiks og læg nu en ny vaniljekiks ovenpå denne.

Tryk let.

Rør flormelis med lidt vand til en tyk glasur, og læg glasuren oven kiksene.

Pynt med frysetørrede hindbær og lad størkne.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk