Ingredienser
- 8 Vaniljekiks fra Karen Volf
- 4 teskefulde tykflydende hindbærmarmelade
- Flormelis
- Frysetørrede hindbær
En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og kan samtidig tilpasses efter den enkeltes smag ved at variere marmelade og topping.
Læg en teskefuld marmelade ovenpå en vaniljekiks og læg nu en ny vaniljekiks ovenpå denne.
Tryk let.
Rør flormelis med lidt vand til en tyk glasur, og læg glasuren oven kiksene.
Pynt med frysetørrede hindbær og lad størkne.
Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]
Se opskriftIngen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]
Se opskriftSyrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]
Se opskriftDen klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]
Se opskriftEn helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskrift