Æbleskiver med chokoladefyld

20 stk.

Opgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det er ægte jul i hver eneste mundfuld!

Sådan gør du

Varm æbleskiverne i ovnen efter anvisning på pakken.

Rør kanel og sukker sammen og stil til side.

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt i en gryde ved lav varme. Når den er smeltet, kommer du fløde og vanilje i og rører godt rundt.
Tag æbleskiverne og lav et hul med enden af en grydeske i siden af æbleskiven og fyld med chokolademasse. Drys med kanelsukker og servér straks.

Ingredienser

  • 20 Karen Volf Æbleskiver
  • ½ tsk. kanel
  • 2 spsk. rørsukker
  • 1 dl fløde
  • 70 g god mørk chokolade
  • 1 knivspids vanilje

Produkter i opskriften