Æbleskiver med chokoladefyld

Opgrader de klassiske æbleskiver til små mini-berlinere i juleudgave med chokoladeganache og kanelsukker til. Det er ægte jul i hver eneste mundfuld!

Du skal bruge

  • 20 Karen Volf Æbleskiver
  • ½ tsk. kanel
  • 2 spsk. rørsukker
  • 1 dl fløde
  • 70 g god mørk chokolade
  • 1 knivspids vanilje

Sådan gør du

Varm æbleskiverne i ovnen efter anvisning på pakken.

Rør kanel og sukker sammen og stil til side.

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt i en gryde ved lav varme. Når den er smeltet, kommer du fløde og vanilje i og rører godt rundt.
Tag æbleskiverne og lav et hul med enden af en grydeske i siden af æbleskiven og fyld med chokolademasse. Drys med kanelsukker og servér straks.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk