Æblekage

4 personer

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og det stærke.

Sådan gør du

Skyl æblerne, og skær fine smalle både ud af dem. Dryp dem med citronsaft. Knus makronerne let og hæld Grand Marnier over. Pisk fløden let. Anret æblekagen lagvis i et fad eller i portionsglas. Start med æbler dernæst makroner og slut af med fløde.

Ingredienser

  • 125 g Karen Volf Makroner
  • ¼ l piskefløde
  • ½ dl Grand Marnier
  • Citronsaft

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift
Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]

Se opskrift
Chocolate Chip Cookie is

En helt enkel dessert, som smager af meget mere. Lav din egen cookie-is og imponer [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Granatæble-lagkage

Smukke garantæblekerner giver sødme og elegance til denne lækre variant af en fødselsdagslagkage af den [...]

Se opskrift