Æblekage

4 personer

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og det stærke.

Sådan gør du

Skyl æblerne, og skær fine smalle både ud af dem. Dryp dem med citronsaft. Knus makronerne let og hæld Grand Marnier over. Pisk fløden let. Anret æblekagen lagvis i et fad eller i portionsglas. Start med æbler dernæst makroner og slut af med fløde.

Ingredienser

  • 125 g Karen Volf Makroner
  • ¼ l piskefløde
  • ½ dl Grand Marnier
  • Citronsaft

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Portionsanrettede kammerjunker-desserter

En frisk dessert med en koldskålsagtig smag – perfekt til sommergæsterne. Sådan gør du Kom [...]

Se opskrift
Lime-cheesecake med hvid chokolade

Syrlig, sød og syndig: Denne lyse cheesecake er en elegant himmerigsmundfuld på dessertbordet. Sådan gør [...]

Se opskrift
Jordbær hjertelagkage

Sig det med kage. Denne sprøde og søde lagkage med Limoncello er en ren kærlighedserklæring. [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift