Æblekage

4 personer

Enkel og elegant æblekage til voksne, som elsker mødet mellem det syrlige, det søde og det stærke.

Sådan gør du

Skyl æblerne, og skær fine smalle både ud af dem. Dryp dem med citronsaft. Knus makronerne let og hæld Grand Marnier over. Pisk fløden let. Anret æblekagen lagvis i et fad eller i portionsglas. Start med æbler dernæst makroner og slut af med fløde.

Ingredienser

  • 125 g Karen Volf Makroner
  • ¼ l piskefløde
  • ½ dl Grand Marnier
  • Citronsaft

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Lagkage med marshmallow-creme og bær

En festlig lagkage der vil overraske til din næste fødselsdagskomsammen. Sådan gør du Pisk fløden [...]

Se opskrift
Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]

Se opskrift
Eton Mess a la Karen Volf

Eton Mess er en traditionel engelsk dessert bestående af friske bær, fløde & marengs. Her [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift