Æblecrumble

4 personer

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og sød smuldredej af makroner.

Sådan gør du

Skyl æblerne og riv dem. Bland æblerne med kokosmel og læg dem i et ovnfast fad. Skær smørret ud i firkanter og findel det i havregrynene. Knus makronerne i og kom hele blandingen over æblerne. Bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Ingredienser

  • 4 æbler
  • 50 g kokosmel

Smuldredej

  • 100 g Karen Volf Makroner
  • 75 g smør
  • 100 g havregryn

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Klassisk Kiksekage

Den klassiske kiksekage er en sikker vinder. Forkæl familie, venner og andre med den smagfulde [...]

Se opskrift
Fødselsdagslagkage

En klassisk lagkage til fødselsdagen, som passer til alle, uanset om året viser 5 eller [...]

Se opskrift
Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift
Mini lagkager med jordbær

Skal der være fest, så lad der være fest! Minilagkager er geniale til børnefødselsdagen, men [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift