Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og sød smuldredej af makroner.

Du skal bruge

Til 4 personer

  • 4 æbler
  • 50 g kokosmel

Smuldredej:

  • 100 g Karen Volf Makroner
  • 75 g smør
  • 100 g havregryn

Sådan gør du

Skyl æblerne og riv dem. Bland æblerne med kokosmel og læg dem i et ovnfast fad. Skær smørret ud i firkanter og findel det i havregrynene. Knus makronerne i og kom hele blandingen over æblerne. Bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Kurv

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk