Æblecrumble

4 personer

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og sød smuldredej af makroner.

Sådan gør du

Skyl æblerne og riv dem. Bland æblerne med kokosmel og læg dem i et ovnfast fad. Skær smørret ud i firkanter og findel det i havregrynene. Knus makronerne i og kom hele blandingen over æblerne. Bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Ingredienser

  • 4 æbler
  • 50 g kokosmel

Smuldredej

  • 100 g Karen Volf Makroner
  • 75 g smør
  • 100 g havregryn

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Hyldebærsuppe

En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]

Se opskrift
Mangotrifli

Når der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Tiramisulagkage

Med inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift