Ingredienser
- 4 æbler
- 50 g kokosmel
Smuldredej
- 100 g Karen Volf Makroner
- 75 g smør
- 100 g havregryn
En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og sød smuldredej af makroner.
Skyl æblerne og riv dem. Bland æblerne med kokosmel og læg dem i et ovnfast fad. Skær smørret ud i firkanter og findel det i havregrynene. Knus makronerne i og kom hele blandingen over æblerne. Bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.
Smuldredej
En klassiker fra mormors køkken. Hyldebærsuppe er smuk og særlig, og perfekt med tvebakker – [...]
Se opskriftNår der skal noget særligt lækkert på bordet, er denne trifli et moderne bud på [...]
Se opskriftTil en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]
Se opskriftKaren Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]
Se opskriftMed inspiration fra den italienske tiramisu… Tiramisulagkage – en virkelig lækker og samtidig ret nem [...]
Se opskriftEn klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]
Se opskrift