Æblecrumble

4 personer

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og sød smuldredej af makroner.

Sådan gør du

Skyl æblerne og riv dem. Bland æblerne med kokosmel og læg dem i et ovnfast fad. Skær smørret ud i firkanter og findel det i havregrynene. Knus makronerne i og kom hele blandingen over æblerne. Bages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Ingredienser

  • 4 æbler
  • 50 g kokosmel

Smuldredej

  • 100 g Karen Volf Makroner
  • 75 g smør
  • 100 g havregryn

Produkter i opskriften

Relaterede opskrifter

Sarah Bernhardt kager

Karen Volfs originale kammerjunkere trylles ganske let om til små skønne Sarah Bernhardt kager – [...]

Se opskrift
Æblecrumble

En klassiker, som er nemmere, end du måske tror. Nyd årstidens æbler med sprød og [...]

Se opskrift
Konfektbrud

Ingen jul uden konfekt. Prøv Karen Volfs bud på en knasende sprød og nem konfekt, [...]

Se opskrift
Kammerjunker Sommer-Cheesecake

Til en særlig lejlighed, til weekendens dessert eller hvis en af hverdagene bare skal smage [...]

Se opskrift
Double trouble chokoladelagkage

En rigtig dejlig lagkage med masser af tekstur og smag og ikke mindst tre slags [...]

Se opskrift
Børnenes Hindbærsnitter

En opskrift der indbyder til at tage børnene med i køkkenet. Nem at lave og [...]

Se opskrift